Si in acest an, oile s-au grabit sa fete mai devreme, asa ca nu mai putin de 70 de miei jucausi anima deja aceasta stana din judetul Galati.La o alta stana din judetul Buzau, animalele au fost si mai harnice. Primii mieii au venit pe lume imediat dupa Craciun, iar acum sunt 150 in total.

Acum, crescatorii se roaga sa aiba parte si de o primavara timpurie, pentru ca miei sa se poata hrani cu iarba verde, iar carnea sa fie mult mai frageda.

Alti ciobani au fost mai precauti. Au luat in calcul faptul ca atat Pastele Ortodox cat si cel Catolic cad la sfarsitul lunii aprilie... si au avut grija ca oile sa nu fete atat de devreme, pentru ca miei sa nu fie prea grei de sarbatori.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acest cioban din Giurgiu are 500 de oi, dar numai trei au fatat pana acum. Oricum, crescatorii se tem sa nu ramana cu ei pe cap. Romanii cumpara tot mai putina carne de miel, asa ca preturile ar putea fi mai mici ca anul trecut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si