Mihai Chirică a acuzat că decizia Poliţiei de a interzice focurile de artificii la Sărbătorile Iaşiului este una influenţată politic şi a dat asigurări că această situaţie se va rezolva în curând.

”E cusută cu puţină aţă roşie toată povestea asta, dar ieşenii se vor bucura de un concert foarte frumos şi poate şi de un joc de artificii cât mai curând. Asta chiar dacă trebuie să tragem din Teleorman, o să tragem şi de acolo.

Vom fi aici şi după ce moare Dragnea şi dispar toate lichelele.(...) La dispariţia fiecărui lider neocomunist din România, eu personal, din salariul meu, voi face un mic foc de artificii, cât îmi voi permite şi eu şi pot să spun că mă voi bucura”, a declarat Mihai Chirică pentru news.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Poliţia a interzis focul de artificii de la Sărbătorile Iaşiului după ce a anunţat că ISU Iaşi nu a dat un aviz în acest sens. Conform unui comunicat emis de municipalitate, ISU Iaşi şi-a dat iniţial acordul pentru jocul de artificii, însă Poliţia a transmis că acordul şi-a pierdut valabilitatea.

Ulterior, ISU Iaşi a admis că a existat un acord preliminar, însă ulterior, la ”verificările efactuate în teren” s-a constatat că riscul unui incendiu era mare pentru că nu se respecta distanţa de siguranţă faţă de staţiile de carburanţi aflate pe strada Sfântul Lazăr. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si