Mii de turiști au ales delicatesele din cherhanalele de pe litoral și resorturile cu spa, chiar dacă vremea nu a fost favorabilă. Temperaturile înregistrate sunt sub limita înghețului, dar asta nu i-a oprit pe turiști să iasă la plimbare pe plajă. Cei care au vrut să își aducă aminte de vară, au ales resorturile cu spa și wellness.

Citeste si: Horoscop, 24 ianuarie 2022. Oferte de muncă în străinătate pentru o zodie

Pachete speciale de cazare la malul mării

"Suntem foarte vizitaţi în tot timpul anului, datorită bazinului interior şi al procedurilor pe care le oferim. Acum, spre exemplu, este şi soare. Se pot plimba şi pe malul mării, iar apoi se pot relaxa în piscină. Dar nu contează sezonul, aici te simţi bine în orice moment. Vară sau iarnă, e minunat." ,spune Alexandra Petreceanu, șef recepție spa.

Oferte sunt și din partea hotelurilor, unde un pachet de două nopți plus una gratis costă doar 560 de lei. Un alt pachet este cel de o noapte, plus 50% pentru cea de-a doua noapte, iar prețul ajunge la 370.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Ce semnificatie are Mica Unire de la 1859, sarbatorita in fiecare an pe 24 ianuarie?

Turiștii au luat cu asalt muntele și se buzură de mai multă zăpadă față de Revelion

Majoritatea românilor se află la munte în minivacanța de 24 ianuarie, primul obstacol întâlnit până la destinație fiind aglomerația de pe DN1.

Această vacanță a venit și cu mai multă zăpadă față de Crăciun și Revelion.

„Foarte frumos, vreme frumoasă, a început să ningă, e minunat. Vrem să mergem și cu telegondola și cu telecabina, în funcție de...dacă e aglomerat sau nu”, spune un turist.
„Avem deschis aproximativ trei sferturi din domeniul schiabil, zăpada se prezintă în condiții foarte bun. Pregătim și deschiderea următoarelor pârtii”, a declarat șeful domeniului schiabil.

Citeste si: Ceremonii militare și religioase pentru marcarea a 163 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si