Pixie Curtis, fiica de 12 ani a vedetei Roxy Jacenko, a ieșit la cumpărături în weekend și și și-a cumpărat un Range Rover nou-nouț, evaluat între 172.000 și 250.000 dolari.

Fetița milionară a prezentat noua achiziție pe pagina sa de Instagram, potrivit Lad Bible.

Citește și: VIDEO- O nouă substanță psihoactivă face victime pe litoral. „Funny gas”, un sedativ incolor, poate duce la paralizie sau infarct

Pixie Curtis are părinți foarte bogați, dar și ea însăși a înființat două companii: Pixie's Fidgets, o companie de jucării, și Pixie's Bows, o companie de accesorii pentru păr.

Tatăl fetiței este fostul bancher de investiții Oliver Curtis, care a fost condamnat și întemnițat pentru trafic de informații privilegiate în 2016, dar a fost eliberat în 2017.

Milionara de 12 ani va avea propriul șofer după mutarea în Singapore

Fiica în vârstă de 12 ani a celor două celebrități a fost în căutarea unei mașini noi de când familia s-a mutat în Singapore săptămâna trecută.

În weekend, Pixie, care este deja milionară datorită afacerilor pe care le-a început împreună cu mama ei, a postat o fotografie cu ea în care verifică un nou Range Rover.

Citește și: Oamenii de știință au dezvoltat un nou medicament revoluționar care îți face dinții să crească din nou: "Ideea de a face să crească dinți noi este visul oricărui dentist"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Joc cu mașini noi puternice- vizionare înainte de livrare”, a scris tânăra de 12 ani în legenda pe Instagram. Pixie va avea nevoie de un șofer pentru mașina care ar putea consta până la 250.360

de dolari.

Cu toate acestea, din cauza regulilor din Singapore privind deținerea de mașini și taxe, costul conducerii vehiculului respectiv ar putea fi și mai mare, arată sursa citată.

Pixie Curtis și-a cumpărat Range Rover nou-nouț

Pixie Curtis și-a cumpărat Range Rover nou-nouț

[Sursa foto: Instagram]

Roxy Jacenko, femeie de afaceri și vedetă TV din Australia, a anunțat în iunie că plănuiește să se mute cu copiii în Singapore pentru a fi cu soțul ei Oliver, care lucrează acolo.

Ea a recunoscut anterior că s-a gândit să divorțeze de soțul ei, în vârstă de 37 de ani, când acesta a primit prima dată slujba în Singapore.

Vorbind pentru The Kyle And Jackie O Show, ea a explicat că a petrecut ani de zile împărțindu-și timpul între Sydney și Tasmania pentru slujba lui anterioară.

„Practic, i-am spus lui Ollie: „Uite, tu du-te în Singapore și eu voi rămâne aici”. Și el mi-a spus „Ei bine, nu știu dacă asta va funcționa”. 

În cele din urmă, planurile de divorț au căzut și Roxy a decis să mute întreaga familie în bogata țară asiatică.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pixie Curtis

Pixie Curtis într-un avion privat

[Sursa foto: Instagram]

"Este timpul să stăm cu toții. Au nevoie de un tată prin preajmă și pentru că el nu este niciodată aici... nu se poate întoarce [acasă la Sydney] la două zile", a spus ea.

Fondatorul Sweaty Betty, Pixie, și fratele ei mai mic, Hunter, și-au petrecut ultimele nopți în Sydney, la hotelul Crown, după ce și-au luat toate lucrurile din conacul de 16 milioane de dolari din Vaucluse, vândut luna trecută.

Citește și: Mesajele înfricoșătoare ale unui milionar "cripto” înainte de a fi găsit într-o valiză, în Argentina

Pixie Curtis, la hotelul Ritz Paris

Pixie Curtis, la hotelul Ritz Paris

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si