Close sidebar
Close sidebar

Miraculos! Pilotul francez de Formula 1 Romain Grosjean iese viu și nevătămat din bolidul care s-a rupt în două și a luat foc

Pilotul francez de Formula 1 Romain Grosjean a reuşit, duminică, să supravieţuiască miraculos în urma unui accident extrem de grav, care a avut loc în Marele Premiu al Bahrein-ului.

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol

Francezul în vârstă de 34 de ani s-a trezit în flăcări după ce a derapat de pe pistă și a lovit violent o barieră de siguranță, informează Mirror.co.uk. Romain Grosjean a ieșit de pe pistă după doar trei viraje, lovind barierele cu un impact extrem de puternic.

Camerele TV s-au îndepărtat imediat de incident, iar cursa a fost imediat oprită de steagul roșu. Cu toate acestea, în mod aproape miraculos, Grosjean a ieșit relativ nevătămat din bolid, ajutat de administratorii și personalul auxiliar al cursei. 

Imaginile de mai jos nu au nevoie de niciun comentariu:

Citeste si: Adio, pensii mărite pentru românii care află în această categorie. Daniel Baciu a făcut precizări importante- kanald.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

Martori care au asistat la competiţia din Bahrein spun că, după accident, maşina francezului s-a topit, literalmente, în flăcări.

Martori care au asistat la competiţia din Bahrein spun că, după accident, maşina francezului s-a topit, literalmente, în flăcări.

Francezul a avut noroc că a fost ajutat la timp să iasă din mașina care urma să explodeze:

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI