Cine e insa autorul operei? Pe o eticheta metalica, aflata la baza operei de arta, scrie „Raluca Ghideanu- «Prison of life» www.ralucaghideanu.ro“. Artista, cunoscuta în mediul artelor plastice, a declarat însa public ca lucrarea nu-i apartine si ca nu stie ce s-a intamplat.

„Ma dezic complet şi total de lucrarea care se afla în prezent în Piata Revolutiei şi de orice mesaj artistic sau de alta natura ar putea sa transmita aceasta", a declarat ea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Intre timp, cele doua institutii abilitate in aceasta problema, Primaria Municipiului Bucureşti şi Ministerul Culturii, dau vina una pe alta. Niciuna nu stie cum a ajuns lucrarea acolo. Marius Vârlan, director Administratia Patrimoniului din Primarie, sustine ca acest caz e de competenta Politiei. Si Dragoş Petrache, consilier în Ministerul Culturii, a declarat ca nu exista nicio aprobare pentru aceasta.

Criticul de arta Pavel Şuşară a identificat autorul operei. Artistul plastic Marius Leonte, cunoscut sculptor bucurestean, este cel care a creat controversata opera de arta. El a explicat pentru adevarul.ro ca a montat aceasta lucrare la invitatia asociatiei Kulturama, care are un contract cu Primaria Capitalei pentru o expozitie temporara in acel loc, în perioada iulie-noiembrie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si