Marius Lupu este designer în Timișoara și chiar dacă este încă toamnă, deja a pregătit cei mai frumoși brazi de Crăciun. O combinație de strălucire și naturalețe.

Citește și: Mesaje pentru Moșii de Toamnă 2023: Ce trebuie să spui când faci pomenirea celor trecuți în neființă de Sâmbăta Morților. ”„Această sărbătoare ne face să fim mai buni. Astăzi, noi înălțăm rugăciunile și gândurile noastre bune către cei ce au plecat la cel

Marius Lupu, designer: „M-am inspirat din natură, în trend este florea de pampas, la fel am introdus bujori, mușchi, licheni diferite culori, sunt ca niște globuri și atunci imită cumva globul de Crăciun, multe frunze de iederă, frunze de eucalipt aurii, florile de magnolie.”

În acest an, la modă sunt suporturile de brazi în formă de ponei

Însă noutatea acestui an constă în suporturile pentru brazii de Crăciun, care sunt în formă de ponei sau reni.

Marius Lupu, designer: „Am venit cu ceva nou, am gândit suporturile speciale. De exemplu, cum acesta este un suport de mărime naturală, mărimea unui ponei, iar tot ce este introdus în el cumva aduce a vechi, antic, elegant.”

Culoarea verde a bradului se potrivește de minune cu globurile aurii sau roșii în diferite mărimi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Marius Lupu, designer: „Am folosit doar globuri destul de mari și doar câteva elemente cu globuri mici pentru a da volum și întregime, dar globurile mari sunt piesele principale mai ales pentru că am folosit acest suport de tobe.”

Frumusețea brazilor împodobiți a tras-o și pe Roxana care a venit la Marius să-i ceară sfatul pentru pomul de Crăciun potrivit casei sale.

„Mă gândeam la acest brad, că tu ești pe stilul clasic, mai elegant. E un brad care, ca și decorațiuni...Astea sunt de catifea.”

Roxana, clientă: „Pierdeam destul de mult timp, câteva ore îmi lua și aveam o bătaie mare de cap, am apleat la Marius, îi spun ce aș vrea și el vine cu totul.”

Bradul de Crăciun trebuie ales în funcție de înălțimea camerei, iar decorațiunile în funcție de mobilier și de culorile din încăpere.

Marius Lupu, designer: „În funcție de mobilier, culori în cameră. Ne gândim să mergem pe un brad gol, mergem pe brad silver, folosim elemente aurii, folosim flori.”

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop zilnic, 10 septembrie 2024: Zodia care va avea parte de ghinion, situații dificile și emoții puternice- radioimpuls.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

Cât despre costurile unui astfel de brad...

Marius Lupu, designer: „Avem brazi care pleacă de la 1.400 de lei și chiar la 14.000 de lei. Acel brad este cel cu suport al cărui suport ajunge la 6.000 de lei.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si