"Este o fată bună, cu suflet mare", a mărturisit Larisa în fața concurenților astăzi, despre Giuly.

Cele două au avut un parcurs tumultuos în casă, presărat cu mai mult conflicte și impresii greșite. Se pare că fetele au discutat pentru a lămuri situațiile tensionate dintre ele. După o discuție lungă, cele două au ajuns la concluzia că au greșit una față de cealaltă, iar acum, se află la începutul unei prietenii de lungă durată.

Momentul în care Larisa a mărturisit cum o percepe pe Giuly a fost unul emoționant. Toți concurenții le-au aplaudat, iar Giuly i-a oferit Larisei o călduroasă îmbrățișare.

Giuly și Larisa, moment emoționant de 1 martie

Venirea primăverii a adus un nou ambient în Casa Iubirii. Se leagă o nouă prietenie, iar relația tumultuoasă dintre două concurente pare că s-a sfârșit. 

Larisa și Giuly au lămurit conflictele care existau și au sărbătorit sosirea primăverii printr-o îmbrățișare, în aplauzele băieților.

"Dragilor, având în vedere că nu știu în totalitate care este părerea voastră despre Giuly și cumva ea inițial a avut un conflict cu mine, vreau să vă spun că noi două am avut o discuție și tind să cred că ne-am interpretat greșit reciproc și vreau să vă spun de fapt că Giuly, am interpret-o greșit! Este o fată bună și are un suflet mare.

Vreau să nu mai existe controverse, sincer", a fost mărturia emoționantă a Larisei.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Povestea lui Mircea Pascovici, tânărul care trăiește ca în anii 1900. Poartă baston, joben și mustață răsucită perfect

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

În momentul în care a auzit mărturia Larisei, Giuly a luat-o imediat în brațe, iar băieții au început să le aplaude.

"Am simțit în afară chestia asta și cred că de asta a simțit să zică și în emisiune. Este un sentiment reciproc", a spus Giuly. 

"Să vă țină fetelor", le-a urat Patrick.

"Felicitări, fetelor", le-a spus Robert.

"Aș vrea să văd asta și între Bianca și Julia", a menționat Cosmin.

Bianca i-a răspuns imediat lui Cosmin:

"Atât timp cât o simt pe Julia ca cea care e lângă tine pe marginea prăpastiei, te ia de mână, te salvează, scoate de la tine ce e nevoie și după îți dă drumul, nu pot!"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si