Astăzi, de la ora 20:00, fanii îndrăgitei producții "O dragoste" se vor putea bucura de un nou episod intens, plin de întâmplări dramatice care se vor derula în viețile membrilor familiilor Arslan și Unal. Serialul, care a cucerit publicul din România prin povestea de iubire a celor doi tineri, Doga (Sila Turkoglu) și Fatih (Dogukan Gungor), continuă să ne înfățiseze lupta permanentă a acestora pentru dragostea lor, dar si ”razboiul” constant al membrilor familiilor din care cei doi fac parte.

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, haosul se dezlănțuie în familiile Arslan și Unal, odată cu aflarea veștii că Alev este însărcinată.

Nu doar Pembe este în stare de șoc, din cauză că amanta soțului său îi poartă acestuia copilul în pântec, dar și întreaga familie Arslan condamnă comportamentul lui Alev. Kîvîlcîm nu este de acord cu situația provocată de Doga și Alev, iar Sonmez îi cere fiicei sale să renunțe la a da naștere copilului conceput cu Abdullah.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Fatih este dispus să facă totul pentru a redresa situația dramatică provocată de Alev și Doga, chiar în ziua logodnei cu frumoasa Gorkem, însă părinții tinerei îi interzic fiicei lor a mai lua legătura cu familia Unal. Pentru Nursema lucrurile devin dramatice atunci cand Umut îi va da o veste teribilă.

Începând de astăzi, serialul O dragoste va putea fi urmărit în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D

Omer se confruntă cu încăpățânarea fiului său de a continua relația pe care o are cu Azra, o femeie cu mult mai în vârstă decât Metehan, însă tânărul ignoră cu desăvârșire sfaturile tatălui său, provocând adevărate controverse în familia Unal.

O întâlnire incendiară se va produce atunci când Pembe și Alev ajung față în față…

Citește și: Mesaje de Sf. Constantin și Elena pentru 2024: Urări frumoase cu ”La mulți ani!”

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D. Îndrăgita producție poate fi urmărită în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, numai la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si