Noi detalii ies la iveală în acest caz șocant! Antrenorul de la CS Dinamo a recunoscut faptele teribile, care au avut loc chiar la bazinul de înot, acolo unde antrena mai mulți copii. De altfel și camerele de supraveghere ar fi surprins momentul.

Ce spun părinții fetei despre cele întâmplate?

Martori la scene eu fost și părinții minorei, care se aflau în tribune. Ei au rămas pur și simplu înmărmuriți și nu au putut reacționa în niciun fel, pentru că nu-și dădeau seama foarte bine ce se întâmplă.

Imediat cum s-a terminat cursul, copila le-a povestit totul.

„La data de 13 februarie, în jurul orei 20.30, Secția 6 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiica sa, minoră, în vârstă de 7 ani, ar fi fost victima unei infracțiuni de abuz, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot.  Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club, situat în Sectorul 2”, au declarat reprezentanții Poliției.

Abuz antrenor CS Dinamo

El este Ștefan Mihai Cam.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bătrân căzut de la etajul 10 în Pitești. Vecinii au privit îngroziți întreaga scenă

Ștefan a fost concediat iar clubul a promis noi reguli

Tânărul de 20 de ani a fost ridicat direct de acasă și dus la audieri. Oamenii legii au decis ca acesta să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, iar clubul a decis concedierea lui.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

”Imediat cum s-a făcut sesizarea am dat către anchetatori imaginile din timpul antrenamentului. S-a reziliat contractul de activitate sportivă, e un colaborator.

Lucra în cadrul Academiei cam din mai-iunie”,  a spus Viorica Chermeş, şef sporturi individuale DINAMO.

Abuz antrenor CS Dinamo

Imagine cu un bazin de înot.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Cine a fost Florentina Satmari, îndrăgita realizatoare TV. Lumea muzicii populare, în doliu

De acum încolo, reprezentanții clubului au anunțat că vor solicita întregului personal prezentarea unui certificat care atestă integritatea comportamentală și vor organiza sesiuni de formare pentru sportivi în așa fel încât să știe cum să se comporte în relația cu minorii și cu persoanele vulnerabile. De asemenea, colaboratorii vor avea de trecut și un test psihologic dacă vor să se angajeze, întrucât Ștefan Mihai Cam nu făcuse așa ceva.

Mihai Popovici, tatăl lui David Popovici, cel care conduce Academia de Înot din cadrul CS Dinamo a spus despre acest club că este foarte transparent și speră ca organele să-și facă treaba.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si