Moromeții revin, după mulți ani de pauză.

Au început filmările pentru a treia parte a unuia dintre cele mai cunoscute filme românești, executate după romanele scrise de Marin Preda.

Citește și: Viața bate filmul! Doi tineri și-au unit destinele după ce au primit o inimă nouă în aceeași zi: „Am simțit o scânteie”

Moromeții 3- Ce se va întâmpla mai departe?

În al treilea film Moromeții, personajul central este Niculae, mezinul familiei. El s-a reîntors în bătătura lui Ilie Moromete, după ce a fost chemat să susțină linia partidului și să ajute la colectivizare. Povestea continuă cu fiul cel mic al lui Moromete care devine un tânăr scriitor.

Citește și: Actrița de filme pentru adulți, Stormy Daniels, ar putea să-l "îngroape" pe Donald Trump înainte de cursa pentru Casa Albă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Filmulul asta il va prezenta pe Niculae ajuns la maturitate care are parte si de iubiri frumoase cu niste doamne celebre. are parte si de provocari ce tin de cariera de scriitor, anumite comenzi din partea partidului", a declarat Alex Călin, actorul care joacă rolul lui Niculae Moromete, potrivit observatornews.ro

Citește și: Ce s-a ales de Vulpița și Viorel după ce au renunțat la televiziune. Formează un cuplu și acum

După ce primul film a fost o adaptare a primului roman, iar al doilea film s-a inspirat din „Moromeții, vol. 2”, „Viața ca o pradă” și publicistica lui Marin Preda, a treia parte (n.r. Moromeții 3), se bazează pe un scenariu original semnat de Stere Gulea, inspirat din viața lui Marin Preda.

Pe o perioadă de 3 ani, regizorul a adunat informații din jurnalele scriitorului. Moromeții 3 va împleti armonios povestea Moromeților cu cea a creatorului lor.

Citește și: Horoscopul săptămânii 13- 19 martie 2023. Care sunt zodiile norocoase

„A fost idea asta ca parca totusi sa vedem ce e cu autorul care a scris romanul asta. Nu neaparat sa faci un film biografie. E alta lume. Niculae si-a gasit pana la urma drumul lui cu dificultati de scriitor. Are doua iubiri in film. Doua povesti de iubire diferite si le duce bine!", a declarat Stere Gulea.

Filmul va avea premiera în cinematografele din România în toamna anului 2024.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si