„Natalia Intotero, a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier și s-a răsturnat într-un șanț. S-a întâmplat în această după-amiază pe Valea Oltului. Vă avertizez, urmează informații care vă pot afecta emoțional! Teo Argint este în direct și ne spune în ce stare e demnitarul.”, a spus Christian Sabbagh.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

„Ministrul Familiei, Natalia Intotero, este, din fericire, în stare stabilă. Aceasta a fost transportată conștientă la spital, dar are numeroase leziuni la nivelul toracelui. Accidentul s-a produs în jurul orei 13 pe un drum național din localitatea Racovița, județul Vâlcea. Ministrul se afla pe bancheta din spate a unui autoturism, condus de un agent de securitate și pază și, cel mai probabil, se afla în timpul muncii.

La un moment dat, din sens opus venea o altă mașină care s-a izbit frontal de autoturismul în care se afla Ministrul Familiei. Impactul a fost atât de puternic încât mașina în care se afla ministrul s-a răsturnat în șanț. La fața locului au ajuns și polițiștii care i-au testat pe ambii șoferi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Totodată, traficul în zonă a fost blocat preț de ore bune, iar în cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a spus Teo Argint, corespondent Știrile Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si