O navă de pescuit chineză  cu 39 de membri ai echipajului la bord s-a răsturnat în Oceanul Indian, iar președintele Xi Jinping a ordonat să se depună toate eforturile pentru căutarea supraviețuitorilor, a anunțat miercuri presa de stat, citată de Reuters.

Citește și: Nicholas a murit acum mulți ani, dar inima lui s-a oprit 28 de ani mai târziu

Vasul de pescuit în ape îndepărtate "Lupeng Yuanyu 028", deţinut de Penglai Jinglu Fishery Co Ltd, cu sediul în provincia Shandong, s-a răsturnat, marţi dimineaţă devreme, a relatat televiziunea de stat CCTV.

Autoritățile au pornit căutările

Cele 39 de persoane aflate la bord- 17 membri chinezi ai echipajului, 17 indonezieni şi cinci din Filipine- sunt date dispărute, a precizat CCTV.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Cei doi copii dispăruți în apele Mureșului ar fi fost găsiți în Ungaria

Xi a declarat că trebuie depuse toate eforturile pentru salvare şi că vor fi consolidate alertele de avertizare timpurie privind riscurile de siguranţă pentru operațiunile la mare distanţă, a relatat CCTV.

Citește și: Cine este cel de-al doilea bărbat găsit fără suflare în Mureș? Familia lui Andrei este devastată de durere: „Doamne, fă o minune!”

Centrul de căutare şi salvare maritimă al Chinei a informat țările relevante cu privire la accident, iar ministerul de Externe a transmis misiunilor sale din Australia, Sri Lanka, Maldive, Indonezia, Filipine şi alte țări să coordoneze operațiunile de căutare şi salvare.

Citește și: "Doamne, fă o minune" Bunica Mariei, fetița dispărută în apele Mureșului, se roagă zi de zi ca micuța să fie găsită. Copila este căutată neîntrerupt, de două săptămâni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si