Anchetat de crima, violenta cu intentie si infractiunea de fuga de la fata locului, James Fields, in varsta de 20 de ani, ”se interesa mult de nazism.

El avea o adevarata pasiune fata de Adolf Hitler”, a declarat unul dintre fostii sai profesori din liceu, Derek Weimer.

Tanarul era pasionat dupa tactici militare, mai ales ale armatei germane, in al Doilea Razboi Mondial, a mai declarat profesorul pentru CNN, adaugand ca si alti profesori de la liceul Randall K. Cooper, in statul Kentucky (centru-est), erau ingrijorati la vremea respectiva in legatura cu ”idei foarte radicale” ale discretului lor elev.

James Fields a incercat sa intre in armata americana in august 2015, insa a fost foarte rapid considerat inapt, a anuntat armata intr-un comunicat dupa fapta sangeroasa a acestuia, care a costat viata o femeie in varsta de 32 de ani si s-a soldat cu aproape 20 de raniti.

Dupa ce a aflat de la jurnalisti locali ca fiul sau a intrat cu masina in manifestanti, Samantha Bloom a spus initial, sambata seara, ca nu crede.

”Sa intre cu masina in oameni? A facut rau cuiva?”, se intreba in fata camerelor de luat vederi aceasta femeie, in varsta de 49 de ani, care se deplaseaza in scaun cu rotile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Spania este în stare de șoc după ce fiul unui actor celebru a fost condamnat pe viață în Thailanda pentru o crimă- antena3.ro

Ea a declarat atunci pentru ziarul local Toledo Blade ca fiul sau i-a spus ca pleaca sa asiste la o adunare a "alt-right"- un termen folosit pentru a desemna extrema dreapta, a carei semnificatie are sa o ignore- in Virginia, in estul tarii.

”Incerc sa nu ma amestec in ideile sale politice”, a spus ea.

”Credeam ca e ceva care are legatura cu Trump ”, a adaugat mama James Fields, dupa care a notat ca ”Trump nu este un (adept al) suprematiei albe”.

Ea a precizat ca au plecat de cateva luni din Kentucky si s-au mutat in Ohio (nord).

Tatal lui James Fields a murit cu putin inainte de nasterea acestuia, scrie presa locala.

In baza unor rapoarte ale politiei, site-ul american people TMZ a dezvaluit ca Samantha Bloom a sunat de cel putin trei ori la politie din cauza ca fiul ei o ameninta si era violent pe cand avea doar 13 si 14 ani.

Atentatul comis de James Fields "raspunde criteriilor terorismului intern, potrivit legislatiei”, a dat asigurari luni secretarul american al Justitiei Jeff Sessions..

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si