Close sidebar
Close sidebar

"Nazistul" de la Charlottesville, care a intrat cu masina in multime, isi batea mama

Simpatizantul neo-nazist care a ucis o manifestanta antirasism sambata, la Charlottesville, intrand cu masina in multime, era un tanar rezervat, cu accese de violenta, care cultiva o mare pasiune fata de Adolf Hitler, potrivit unor apropiati, relateaza AFP.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anchetat de crima, violenta cu intentie si infractiunea de fuga de la fata locului, James Fields, in varsta de 20 de ani, ”se interesa mult de nazism. El avea o adevarata pasiune fata de Adolf Hitler”, a declarat unul dintre fostii sai profesori din liceu, Derek Weimer.

Tanarul era pasionat dupa tactici militare, mai ales ale armatei germane, in al Doilea Razboi Mondial, a mai declarat profesorul pentru CNN, adaugand ca si alti profesori de la liceul Randall K. Cooper, in statul Kentucky (centru-est), erau ingrijorati la vremea respectiva in legatura cu ”idei foarte radicale” ale discretului lor elev.

James Fields a incercat sa intre in armata americana in august 2015, insa a fost foarte rapid considerat inapt, a anuntat armata intr-un comunicat dupa fapta sangeroasa a acestuia, care a costat viata o femeie in varsta de 32 de ani si s-a soldat cu aproape 20 de raniti.

Dupa ce a aflat de la jurnalisti locali ca fiul sau a intrat cu masina in manifestanti, Samantha Bloom a spus initial, sambata seara, ca nu crede.

Citeste si: Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte- kanald.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

”Sa intre cu masina in oameni? A facut rau cuiva?”, se intreba in fata camerelor de luat vederi aceasta femeie, in varsta de 49 de ani, care se deplaseaza in scaun cu rotile.

Ea a declarat atunci pentru ziarul local Toledo Blade ca fiul sau i-a spus ca pleaca sa asiste la o adunare a "alt-right"- un termen folosit pentru a desemna extrema dreapta, a carei semnificatie are sa o ignore- in Virginia, in estul tarii.

”Incerc sa nu ma amestec in ideile sale politice”, a spus ea.

”Credeam ca e ceva care are legatura cu Trump ”, a adaugat mama James Fields, dupa care a notat ca ”Trump nu este un (adept al) suprematiei albe”.

Ea a precizat ca au plecat de cateva luni din Kentucky si s-au mutat in Ohio (nord).

Tatal lui James Fields a murit cu putin inainte de nasterea acestuia, scrie presa locala.

In baza unor rapoarte ale politiei, site-ul american people TMZ a dezvaluit ca Samantha Bloom a sunat de cel putin trei ori la politie din cauza ca fiul ei o ameninta si era violent pe cand avea doar 13 si 14 ani.

Atentatul comis de James Fields "raspunde criteriilor terorismului intern, potrivit legislatiei”, a dat asigurari luni secretarul american al Justitiei Jeff Sessions..

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI