Un bărbat din Dej s-a trezit cu mascații la ușă încă din primele ore ale dimineții. Bărbatul a fost trezit din somn de bătăi puternice în ușă, care au intrat peste el și l-au imobilizat. Greșeala a fost făcută din cauză că la avizierul blocului numerele sunt puse greșit.

Citește și: VIDEO- Fostul viceprimar din Iași, ridicat din greșeală de mascați. Cum a fost posibil

„Am ieşit din dormitor, se auzeau bătăi puternice în uşă. Deschide, Poliţia, Poliţia! Eu am crezut că este o glumă. Am deschis uşa cum o deschid acum. M-au prins de mână, mi-au sucit mâna la spate şi m-au pus jos”, a povestit Claudiu Neag, bărbatul confundat cu un infractor.

Până la urmă, oamenii legii și-au dat seama că au greșit „ținta” în momentul în care l-au legitimat. „Ne scuzați că v-am deranjat”, ar fi spus mascații la plecare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO |Scandal de proporții în clanul Corduneanu: „Te bat cu palmele că, dacă-ți dau cu pumnul, mă înjosesc”

„La data de 13 decembrie, în jurul orei 6.00 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, cu sprijinul jandarmilor au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară la locuințele a 5 bărbați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată”,

au informat reprezentanții IPJ Cluj.

Fostul viceprimar din Iași, ridicat din greșeală de mascați. Cum a fost posibil

Procurorii din Iași au încurcat viceprimarii. Unul dintre angajații primariei a fost ridicat ieri de mascați din greșeală. Procurorii și-au dat seama abia după mai multe ore de audieri. 

Citește și: VIDEO- Descinderi în Capitală: o femeie a înşelat cel puţin 37 de persoane

După ce a fost „reţinut” la sediul IPJ Iaşi timp de 16 ore, procurorii DIICOT şi-au dat seama că au făcut o greşeală. Aceștia au confundat semnătura fostului viceprimar Gabriel Harabagiu cu cea a actualului viceprimar al municipiului Iași, Daniel Juravle.

Citește și: Un tânăr s-a filmat în timp ce dansa pe manele pe capota mașinii de poliție

  Cei de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism şi-au dat seama de greşeala făcută în timpul audierilor, după aproximativ 14 ore de la percheziții. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si