Lino Golden a ajuns în cursul zilei de ieri la spital, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un tramvai, pe Șoseaua Alexandriei. Artistul nu ar fi citat doar în dosarul penal, ci și într-un dosar civil, în care un operator de telefonie mobilă susține că a fost țepuit de artist.
Procesul ar fi fost înregistrat în județul natal al artistului, însă nu s-a stabilit primul termen de proces.

Citește și: FOTO- Lino Golden, implicat într-un accident rutier. Mașina cântărețului s-a ciocnit cu un tramvai

În cursul zilei de 16 februarie, Lino Golden a fost implicat într-un accident rutier pe Șoseaua Alexandriei.

„Șoseaua Antiaeriană-Șoseaua Alexandriei, accident rutier auto cu tramvai. Este restricționat traficul tramvaielor pe Șoseaua Alexandriei, sensul către Piața Rahova. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Universitar. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor si împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, a transmis Brigada Rutieră, imediat după accident.

Vatmanul a susținut că nu a reușit să oprească la timp, iar cazuri de acest gen au mai fost înregistrate.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest

Citește și: Împăcarea anului în lumea manelelor. Tzancă Uraganu a îngropat securea războiului

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La locul accidentului au sosit autoritățile pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul, pompierii SMURD și Salvarea.  Lino Golden are nevoie de îngrijiri medicale după accidentul teribil produs în Sectorul 5.

Acesta a fost transportat la Spitalul Universitar din Capitală. 

Atât cântărețul, cât și vatmanul, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.

Citește și:  Curs valutar BNR azi, 16 februarie 2023. Cu cât a ajuns să se vândă un euro

La scurt timp după producerea accidentului, Lino a postat o fotografie pe rețelele de socializare, pentru a își liniștii fanii. În imagine se vede că artistul are la gât un guler cervical.

”Sunt ok.” a scris Lino în dreptul imaginii.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un tânăr de 28 de ani a murit după ce a pierdut controlul volanului

Un tânăr de 28 de ani a murit după ce a pierdut controlul volanului

Un tânăr de 28 de ani din Cluj-Napoca și-a găsit sfârșitul, noaptea trecută, după ce s-a răsturnat cu mașina. Acesta nu purta centura de siguranță. Cauzele accidentului sunt poleiul și viteza excesivă pe care acesta o avea.

Impactul a fost atât de puternic, încât tânărul a fost aruncat prin parbrizul mașinii.

Citește și: Tată și fiu, morți într-un cumplit accident

Două autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD de Terapie Intensivă și o ambulanță au ajuns în scurt timp la locul accidentului, însă medicii au putut doar să declare decesul. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si