Nona de la "Casa Iubirii" și-a reținut cu dificultate lacrimile după ce Patrick a spus că vrea să o cunoască mai bine pe Natalia.

Citește și: Primele gelozii în ”Casa Iubirii”. Nona și Mihaela se luptă pentru inima lui Patrick

Încă din primele clipe în care l-a văzut, Nona și-a arătat interesul față de Patrick, iar faptul că acesta este atras de femeile mai mature i-a dat speranțe concurentei.

patrick nona casa iubirii

Patrick, unul dintre cei mai curtați băieți în Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Patrick a lăsat de înțeles că este dispus să cunoască și alte fete, lucru confirmat și de Nona.

În cea mai recentă ediție de la Casa Iubirii, Patrick i-a propus Nataliei să meargă împreună în camera roșie sau să se vadă în grădina studioului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citește și: Radu, întâlnire senzuală cu Cristina în camera roșie. Momente intense în "Casa Iubirii"

Se pare că Nona s-a simțit deranjată de gestul lui Patrick, făcut chiar în timp ce se afla lângă ea. Concurenta din Moldova cu greu și-a ascuns lacrimile.

Patrick, în centrul geloziilor din Casa Iubirii 

Și Mihaela l-a chemat în camera roșie tot pe Patrick, lucru care a surprins-o pe Nona.

Mihaela a spus că Patrick este un băiat care arată bine și a vrut să afle dacă are intenția de a o cunoaște doar pe Nona.

Citește și:  Alexandru, unul dintre noii concurenți din Casa Iubirii, a izbucnit în lacrimi! De vină ar fi fosta sa iubită

Mihaela a luat spusele Nonei ca un acord în cunoașterea ei cu Patrick. Nona este vizibil deranjată de gestul Mihaelei, care în ediția de ieri și-a arătat interesul față de Marinel.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Nona de la Casa Iubirii

Nona de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Facebook]

Cine este Nona Rusu de la Casa Iubirii

Nona are 30 de ani, este din Republica Moldova și lucrează ca artist tatuator. Se autocaracterizează ca fiind o persoană hotărâtă și diplomată. A trecut prin experiența unei căsătorii, iar acum își dorește ca în “Casa iubirii” să îl întâlnească pe cel alături de care își poate întemeia adevărata familie.

Spune că este foarte selectivă și pretențioasă în privința potențialului partener. Nona vrea să participe la emisiune pentru că va avea astfel șansa să cunoască pe cineva cu adevărat, în diferite ipostaze din casă. Consideră că în Casa iubirii își va putea da seama mai ușor dacă un bărbat e sincer.

Citește și:  Sorin și Larisa, câștigătorii „Casa iubirii”

Patrick are 22 de ani, este din Timișoara și a fost referent la firmă de securitate deținută de tatăl lui. Încrezător în forțele lui, curajos în contexte noi, vorbăreț și charismatic, Patrick crede că unul dintre atuurile lui cele mai puternice este zâmbetul frumos.

Spune despre el că e prietenos, calm și că se integrează ușor în orice mediu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si