George Simion nu vorbește despre Iulia Burcea prea des, în public, însă la sfârșitul lunii august cei doi se căsătoresc. Președintele AUR este îndrăgostit până peste cap. El i-a invitat la nuntă pe toți românii care vor să îi fie alături la acest eveniment important din viața lui.

Citește si: George Simion, atacat cu cerneală

Iulia Burcea îi va deveni soție lui George Simion.

Liderul AUR se va căsători pe 27 august. Chiar dacă nu și-a făcut publică viața amoroasă, mai multe detalii despre logodnica sa au ieșit la iveală. Politicianul a publicat o fotografie în care apare alături de viitoarea soție- Iulia Burcea.

Cine este Iulia Burcea

Iulia Burcea are un CV foarte amplu. Tânăra a studiat la Facultatea de Administrație și Afaceri, dar și la Facultatea de Drept, din cadrul Universității din București. Aceasta are un master în Consultanță în Afaceri, iar acum, lucrează la o companie franceză, Ingenico, care este o importantă producătoare de aparate de plată cu cardul (POS).

Citește si: George Simion, liderul AUR, invitatul de duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Liderul AUR a pregătit o nuntă mare. Evenimentul va avea loc pe 27 august în județul Vâlcea. Politicianul i-a chemat la nuntă pe toți românii care vor să participe, a anunțat că nu vrea daruri, dar a impus, totuși, o condiție: „Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară! Pentru mine important e să veniți, nu daruri sau altceva.

Obligatoriu e să veniți în cămașă tradițională”.

nuntă george simion și iulia burcea

Liderul AUR se însoară.

[Sursa foto: Instagram]

Citește si: George Simion: „Domnul Cîţu este un fricos care a ajuns dintr-o întâmplare nefericită prim-ministru al României”

Așadar, liderul AUR se căsătorește la sfârșitul lunii august. George Simion a anunțat prin intermediul paginii sale de Facebook că invită pe toată lumea la nunta sa, dorind să aibă parte de o sărbătoare fără dar, cu toți susținătorii lui. Evenimentul va avea loc într-un complex turistic, din Măciuca, județul Vâlcea.

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

Fanii politicianului au primit invitația direct sub formă de mesaj privat, iar liderul AUR se pare că strânge semnături pentru a avea o evidență exactă a numărului de persoane ce participă la eveniment, dar și pentru a aduce autocare în fiecare județ al țării.

Citește si: George Simion, liderul AUR, vorbește despre viața sa amoroasă în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si