Este povestea adolescentei Shanon Zwanzinger, care a inceput sa se simta rau intr-o zi cand se intorcea de la scoala. Totul s-a petrecut in 2014, si fata i-a povestit mamei sale ca a luat gripa de la un coleg, acuzand dureri in gat.

Tratamentul dat de mama ei a fost unul normal de raceala: lichide si pastile pentru durerea de gat.

In urmatoarele zile, tanara de 17 ani a facut febra si parea din ce in ce mai slabita, asa ca parintii au decis s-o duca la medic.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Medicul a diagnosticat-o cu gripa si a sfatuit-o pe fata sa consume cat mai multe lichide si sa ia pastile pentru simptome pana cand gripa va trece de la sine, cum se procedeaza de obicei.

Adolescenta a murit la cateva minute, in bratele mamei sale. Desi a fost chemata ambulanta, ea nu a mai putut fi salvata.„Gripa i-a distrus organele”, a precizat mama sa.
Singurul regret al femeii este ca nu si-a vaccinat fiica impotriva gripei.

Ea indeamna acum oamenii sa „ia gripa mai in serios” pentru ca poate deveni fatala.

Gripa este o boala infectioasa acuta a cailor respiratorii, foarte contagioasa, care apare in izbucniri epidemice de severitate variata, aproape in fiecare sezon rece. in Romania, sezonul acesta s-au inregistrat noua decese din cauza gripei, nicio persoana nefiind vaccinata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si