Copila a reusit sa ajunga singura acasa si abia dupa cateva ore, cand a inceput sa se simta rau, a fost transportata la spital, unde ulterior a decedat.
Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, fata de 12 ani a suferit un traumatism sever la cap dupa ce a intrat cu sania intr-un stalp de electricitate, in timp ce afla la sanius pe o ulita din sat impreuna cu mai multi copii.
Copila a ajuns constienta acasa, fiindu-i acordat primul ajutor de catre mama, dupa ce s-a plans ca o doare capul. Abia spre seara, la cateva ore dupa accident, copilei i s-a facut rau, iar mama sa a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanta.
”Minora a fost transportata initial la Spitalul de Urgenta Barlad, de unde apoi s-a luat decizia transferarii la o unitate medicala din Iasi, ulterior fiind inregistrat decesul. In consecinta, Politia s-a autosesizat din oficiu in acest caz”, a declarat, vineri, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.
Politistii vasluieni au intocmit dosar penal si vor desfasura cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

Copila a reusit sa ajunga singura acasa si abia dupa cateva ore, cand a inceput sa se simta rau, a fost transportata la spital, unde ulterior a decedat.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, fata de 12 ani a suferit un traumatism sever la cap dupa ce a intrat cu sania intr-un stalp de electricitate, in timp ce afla la sanius pe o ulita din sat impreuna cu mai multi copii. Copila a ajuns constienta acasa, fiindu-i acordat primul ajutor de catre mama, dupa ce s-a plans ca o doare capul. Abia spre seara, la cateva ore dupa accident, copilei i s-a facut rau, iar mama sa a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanta.

”Minora a fost transportata initial la Spitalul de Urgenta Barlad, de unde apoi s-a luat decizia transferarii la o unitate medicala din Iasi, ulterior fiind inregistrat decesul. In consecinta, Politia s-a autosesizat din oficiu in acest caz”, a declarat, vineri, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David. Politistii vasluieni au intocmit dosar penal si vor desfasura cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si