Englezoaica Hannah Levine, de 30 de ani, a decis să își surprindă familia cu o cină cu spaghete foarte neobișnuită.

Fetița sa Willow, de 10 ani, și Oakley, de cinci ani, au mâncat direct de pe masă- și câinii familiei s-au alăturat festinului, potrivit Daily Mail.

Citește și: VIDEO |Un tânăr a primit o amendă record după ce a lovit un cocoș cu bestialitate pe motiv că el nu are femeie, iar pasărea are multe partenere

Mămica din localitatea Dunmow, Essex, a decis să nu mai murdărească farfuriile și a aruncat cină întreagă de spaghete pe masa din bucătărie- iar copiii ei au crezut că „mama are o criză”.

Mămică a vărsat oala de spaghete direct pe masă

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Copiii i-au cerut femeii să pună mai repede „cina pe masă”, iar femeia a luat instrucțiunile la propriu. Tatăl a filmat întreaga scenă.

Cină distractivă în familie?

Filmările i-au surprins pe copiii derutați, în timp ce mămica lor pune mai întâi pastele, apoi sosul și chiftelele, direct pe fața de masă, în timp ce Willow și fiul ei de cinci ani privesc cu ochii mari.

Fetița de 10 ani este auzită întrebând: „Ce faci?” înainte ca mama ei să explice că diseară va fi o „cina distractivă”. Copiii nu stau mult pe gânduri și "sapă" repede după mâncare.

Citește și: VIDEO |O mamă și-a lăsat fiica de 11 ani să-și pună gene false

Pasul următor este ca toată familia să își abandoneze cuțitele și furculițele, iar cei trei Yorkshire Terrieri ai familiei s-au urcat și ei pe masă pentru a se alătura mesei neobișnuite.

Nu toți comentatorii de pe rețelele sociale au apreciat gestul neconformist al mămicii. Unii au invocat modul în care femeia își educă copiii, în timp ce alții au insistat pe riscurile de îmbolnăvire.

Mai ales că toți cei trei căței ai familiei au luat cu asalt uriașa porție de spaghete cu sos.

Cățeii familiei au urcat pe masă

[Sursa foto: Facebook]
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si