Primăria Municipiului Galați a câștigat un proces cu ANAF și urmează să primească 15 milioane de lei, ceea ce reprezintă o premieră în țara noastră, a declarat edilul orașului Galați, Ionuț Pucheanu.

„Suntem prima primărie din Româna care câștigă un proces cu ANAF-ul pentru un TVA, extrem de consistent. Sunt aproximativ 15 milioane de lei.

Citeste si: Decizie nouă în cazul furturilor de la IPJ Galați. Cei doi inculpați ies de sub control judiciar

Este vorba despre TVA plătit pentru achiziția troleibuzelor, noi am spus de la bun început că e cu taxare inversă. Am plătit la momentul respectiv. De atunci ne judecăm, trei, patru ani”, a precizat Ionuț Pucheanu, edilul municipiului Galați.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat din Argeș a călcat cu roata maşinii un poliţist şi l-a acroşat cu autoturismul pe altul. Bărbatul a fost reținut

O primărie a câștigat un proces împotriva ANAF-ului: "Deschidem Cutia Pandorei și pentru restul municipalităților"

Primăria Galați s-ar putea să primească mai mult de 15 milioane de lei

Suma pe care municipalitatea trebuie să o primească ar putea crește ca urmare a calculării penalităților, iar hotărârea ar putea deveni un precedent pentru acțiunile în instanță deschise de alte primării din țară, notează Mediafax.

Citeste si: Afacere inedită. Un tânăr din Brașov recondiționează dube, care ulterior pot fi închiriate

„Deschidem Cutia Pandorei și pentru restul municipalităților din România. Avem de primit 15 milioane de lei, plus accesoriile, care nu s-au calculat, posibil să se dubleze efectiv suma”, a menționat edilul-șef.

Banii ar putea fi folosiți pentru reabilitarea celei mai importante artere a municipiului Galați.

Citeste si: VIDEO Moarte șocantă în India: 11 oameni au murit electrocutați în timpul unui pelerinaj religios


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si