O refugiată în vârstă de 56 de ani a decedat sâmbătă seara, în stațiunea Tășnad din județul Satu Mare.

Citeste si: Război Rusia-Ucraina, ziua 32. Un reactor nuclear de cercetare din Harkov, lovit de o rachetă. Mai multe orașe, recucerite de armata Ucrainei

Potrivit informațiilor din presa locală, femeia a murit după ce s-a înecat în piscina interioară a unui hotel din zona stațiunii.

Femeia era singură în piscină la acel moment.

Cum a murit refugiata în piscina unui hotel din România 

La fața locului au fost chemate și echipaje de prim-ajutor, dar din păcate acestea nu au mai putut-o salva pe refugiata din Ucraina, potrivit PresaSM.

Citeste si: VIDEO| Un jucător de polo de la CS Dinamo a murit în timpul unui meci cu Rapid

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Corpul neînsuflețit va fi depus la Prosectura Spitalului județean Satu Mare in vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la decesul femeii.

Câți refugiați ucraineni au ajuns în România

Peste 550.000 de refugiați din Ucraina au intrat pe teritoriul României, fugind din calea războiului declanșat de Rusia în data de 24 februarie.

Guvernul a aprobat, miercuri, prin ordonanţă de urgenţă, posibilitatea ca românii care au găzduit sau găzduiesc refugiaţi proveniţi din Ucraina să beneficieze la cerere de decontarea unor cheltuieli, respectiv 20 de lei/zi pentru hrană şi 50 de lei/zi pentru cazare pentru fiecare persoană găzduită.

Citeste si: VIDEO| O nouă tragedie aviatică în România. Cine era pilotul de acrobație care a murit în Prahova

"Deoarece am văzut că există ceva speculaţii pe tema legată de beneficiarii sumelor alocate de Guvern pentru cei care, inclusiv în mediul privat, au găzduit şi găzduiesc refugiaţi din Ucraina, pot să vă confirm că, în continuare, sunt alocate sume, inclusiv pentru hoteluri sau alte zone de cazare unde se află refugiaţi ucraineni, suma pusă la dispoziţie fiind de 100 de lei/zi pentru un refugiat cazat. De asemenea, pentru spaţiile puse la dispoziţie de către statul român, suma este de 50 de lei/zi pentru fiecare refugiat găzduit", a explicat purtătorul de cuvânt al Executivului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si