La câteva luni de la investigarea afirmațiilor lui Eleanor Williams că ar fi fost victima unei bande asiatice, poliția a descoperit o serie de inconsecvențe în declarațiile fetei.

Citește și: Alina Eriko este de nerecunoscut. ,,Pantera neagră'' a surprins pe toată lumea cu ultimele imagini de pe rețelele de socializare

Eleanor Williams a fost arestată și acuzată că a inventat totul, potrivit Sky News.

Citește și: "Sunt distrusă, plâng non-stop". Mămică de 24 de ani, atacată dur pentru numele ciudat pus bebelușului ei. VIDEO

Tânăra a fost condamnată la opt ani și jumătate de închisoare după ce a făcut acuzațiile false de viol.

Tânăra a mințit că a fost abuzată de o bandă asiatică 

Eleanor Williams a susținut că a fost abuzată de o bandă asiatică și violată de mai mulți bărbați încă din 2017.

Într-o postare pe Facebook din mai 2020, care a fost distribuită de peste 100.000 de ori, ea a descris că a fost bătută, abuzată și traficată de bărbați asiatici.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ea a postat și poze cu rănile sale, dar procurorii au demonstrat că ea și le-a provocat singură, cu un ciocan.

Eleanor Williams

Eleanor Williams

În ianuarie, un juriu a găsit-o vinovată pe Williams de opt capete de acuzare pentru fapte care aveau ca scop să pervertească cursul justiției.

Într-o decizie luată marți de judecătorii din Preston femeia a fost condamnată la 8 ani și jumătate.

Bărbații acuzați de fantezista britanică, la un pas de sinucidere

În declarațiile citite luni instanței, trei dintre bărbații pe care Williams i-a acuzat au descris tentativele de a-și lua viața în urma acuzațiilor ei.

Mohammed Ramzan, un proprietar de afaceri despre care Williams a pretins că a traficat-o, a declarat instanței: „Am primit nenumărate amenințări cu moartea pe rețelele de socializare de la oameni din întreaga lume din cauza a ceea ce credeau că sunt implicat”.

Williams a susținut că Ramzan, în vârstă de 43 de ani, a traficat-o de la vârsta de 12 ani, a pus-o să lucreze în bordeluri din Amsterdam și a vândut-o la o licitație acolo.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Dar polițiștii au demonstrat că, în momentul în care ea susținea că se află în Țările de Jos, cardul lui bancar era folosit în Barrow, UK.

Ramzan, aproape de a fi linșat de comunitatea locală

Eleonor Williams a mai spus poliției că a fost dusă la Blackpool, unde Ramzan ar fi amenințat-o și că a fost dusă la diferite adrese și forțată să facă sex cu bărbați.

Când polițiștii au făcut anchete, au descoperit că a călătorit singură în stațiunea de pe litoral, s-a cazat într-un hotel, și-a cumpărat mâncare chinezească de la un magazin din apropiere și apoi a rămas în camera ei, urmărind YouTube pe telefon.

Superintendentul Matthew Pearman, de la Poliția din Cumbria, a declarat că acuzațiile lui Williams au dus la „expoziții publice de furie în masă” în Barrow, cu proteste desfășurate în fața secției de poliție și într-un parc comercial.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si