Oana Matache a răspuns acuzațiilor care i-au fost aduse pe internet, referitoare la relația ei cu Radu Siffredi, după divorțul de Răzvan Miheț.

Artista a postat un mesaj unde le-a răspuns oamenilor care o judecă în mediul online.

Citește și: VIDEO- Radu Siffredi, scandal după scandal. După ce a fost prins înjurându-l pe unul dintre copiii Oanei Matache, tânărul a ajuns la limita răbdării: „Reușiți să-mi luați tot!”

Mesajul Oanei Matache, după acuzații

Oana Matache a revenit cu o postare în care vorbește despre ce înseamnă să fii femeie în societatea actuală.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Ziua femeii nu este despre a aplauda femeile pentru că sunt mame bune, surori, soții, fiice. Este vorba despre a recunoaște că aceasta este problema reală. Pentru că aceste aplauze nu servesc femeii. Aceste aplauze asigură femeia să fie la dispoziția bărbaților”, a fost mesajul distribuit de Oana Matache pe Instagram.

Citește și: Povestea dramatică a lui Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache: „S-au purtat foarte urât cu mine”

Gina Matache, reacție după ce Radu Siffredi l-a înjurat pe unul dintre nepoții săi

Gina Matache a reacționat, după ce un videoclip publicat în mediul online îl arată pe Radu Siffredi în timp ce îl înjură pe unul dintre copiii Oanei Matache. În ciuda imaginii de adult responsabil pe care încearcă să o afișeze în mediul online, Radu Siffredi a comis o gafă uriașă, cel mai probabil uitând de faptul că este live.

Citește și:  Gina Matache îl desființează pe noul iubit al Oanei Matache: „A venit un neica nimeni să se facă tătic”

Tânărul a încercat să își convingă urmăritorii că este pregătit să o ajute pe Oana să îi crească pe Jessie și Bubu.

În acest context, Gina Matache este revoltată de situație și imaginile au ajuns imediat pe contul său de Instagram, în secțiunea Story. După ce imaginile au ajuns în atenția presei, femeia a șters imaginile de pe  rețeaua de socializare. Gestul ei a ridicat numeroase semne de întrebare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si