Un bărbat din Botoșani, internat la spital pentru a i se amputa piciorul, s-a revoltat pe medici.

După ce s-a trezit din anestezie, pacientul nervos a sunat la 112 pentru a-i reclama pe doctori, care i-au făcut operația necesară.

Pacient revoltat pe medici, la Botoșani

Un pacient în vârstă de 60 de ani a avut nevoie de o operație de amputare a piciorului, din cauza unor afecțiuni medicale.

Bărbatul, internat pe secția de Chirurgie Generală a Spitalului Județean de Urgenţă Botoșani, s-a revoltat după ce medicii l-au operat.

Potrivit informațiilor transmise de presa locală, monitorulbt.ro, când s-a trezit din anestezie, observând că nu mai are un picior, pacientul a sunat la numărul de urgență 112 pentru a reclama medicii care i-au amputat membrul inferior.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Părintele Pimen Vlad, aluzii răutăcioase la adresa românilor care își țin animalele de companie în casă: „Au ajuns să aibă doi câini, două mâţe în casă şi 10 avorturi”

"Apelantul solicita să îi fie adus membrul înapoi. Membrul amputat. Reclama faptul că a fost deposedat de acesta", ar fi declarat un dispecer de la serviciul de urgență, potrivit sursei citate anterior.

Situația a fost clarificată de un asistent medical, aflat în salonul pacientului când acesta a efectuat apelul către 112, cerând să i se facă dreptate. Asistentul a luat telefonul pacientului și ar fi transmis autorităților care este situația medicală a bărbatului, explicând că nu este vorba despre o glumă și că pacientul nu suferă de afecțiuni psihice.

Se pare că șocul suferit de bărbat când a observat că nu mai are un picior poartă denumirea de durere fantomă sau sindromul membrului fantomă.

Această falsă durere s-ar datora senzațiilor false pe care le suferă un pacient în momentul în care are un membru amputat sau un defect congenital al membrelor. Se pare că aceste dureri false provin din zona creierului sau a măduvei spinării și sunt frecvente în cazul amputării membrelor, atât superioare, cât și inferioare, dar pot apărea şi în cazul îndepărtării unui sân sau a unui organ intern.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si