Close sidebar
Close sidebar

Pembe si Alev, întâlnire de gradul 0

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, haosul se dezlănțuie în familiile Arslan și Unal, odată cu aflarea veștii că Alev este însărcinată.

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nu doar Pembe este în stare de șoc, din cauză că amanta soțului său îi poartă acestuia  copilul în pântec, dar și întreaga familie Arslan condamnă comportamentul lui Alev. Kîvîlcîm nu este de acord cu situația provocată de Doga și Alev, iar Sonmez îi cere fiicei sale să renunțe la a da naștere copilului conceput cu Abdullah, un bărbat căsătorit dar care este și bunicul nepoatei sale.

Fatih este dispus să facă totul pentru a redresa situația dramatică provocată de Alev și Doga, chiar în ziua logodnei cu frumoasa Gorkem, însă părințîi tinerei îi interzic fiicei lor a mai lua legătura cu familia Unal. Pentru Nursema lucrurile devin dramatice atunci cand Umut îi va da o veste teribilă.

Citeste si: UPDATE Rezultatele de la Evaluarea Națională 2024 au fost publicate și pot fi descărcate de aici- kanald.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Omer se confruntă cu încăpățânarea fiului său de a continua relația pe care o are cu Azra, o femeie cu mult mai în vârstă decât Metehan, însă tânărul ignoră cu desăvârșire sfaturile tatălui său, provocând adevărate controverse în familia Unal.  

Pembe si Alev, întâlnire de gradul 0

O întâlnire incendiară se va produce atunci când Pembe și Alev ajung față în față…

Citește și: Momente cheie pentru familiile Unal și Arslan, în noul episod din serialul “O dragoste”

Citește și: Acestea sunt legumele și fructele care rețin cele mai multe pesticide. Mare pericol pentru sănătate

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D. Începând de săptămâna aceasta, îndrăgita producție va putea fi urmărită în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, numai la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI