De la cei mai tineri până la cei trecuți de 40 de ani, minivacanța de 1 Mai îi reunește pe toți în Vama Veche. Muzica electrizantă a fost principalul ingredient pentru o noapte de neuitat.

Citește și: VIDEO. Vama Veche şi Costineştiul, polul distracției în minivacanța de 1 Mai

Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Cât despre noaptea trecută, ce vă pot spune este că a fost cea mai energică din toate cele trei pe care le-am petrecut alături de ei în Vama Veche.”, transmite Andra Ionescu, reporter Kanal D.

Tinerii au ales să rămână pe plajă după petrecere

Dacă unii au ales să spargă petrecerea din minivacanța de 1 Mai, alții au ales să rămână pe plajă pentru a se bucura de soarele arzător.

Citește și: VIDEO- Oferte turistice de nerefuzat pentru minivacanța de 1 Mai

”Dacă vă închipuiați că acești tineri abia au venit pe plajă, vă înselați. Sunt aici încă de ieri-seară, iar pe unii dintre ei i-am recunoscut pentru că am stat de vorbă cu ei. S-au ținut de cuvânt. Au promis că vor rămâne până dimineață și chiar asta au făcut.”,

transmite Andra Ionescu, reporter Kanal D .4

Sute de tineri au rămas pe nisipul cald, mai ales că temperaturile din termometre au ajuns până la 19 grade Celsius. Și apa mării a fost destul de caldă încât unii turiști au încercat prima baie în mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si