Pijamalele lui Erling Haaland de la petrecerea lui Manchester City de duminică ar putea fi cea mai proastă alegere vestimentară din istorie după câștigarea Premier League, potrivit Daily Star.  

Erling Haaland a bătut toate recordurile din istoria Premier League prin numărul mare de goluri marcate în acest sezon.

Citește și: Finala Champions League 2023: Inter Milano și Manchester City se vor înfrunta la Istanbul. În ce dată este programat meciul

Haaland a primit prima sa medalie de câștigător al campionatului, dar gurile răutăcioase spun că nu va câștiga și premiul pentru ținuta de după petrecere de duminică seara.

Pijamalele lui Haaland, asortate cu rochia iubitei 

Erling Haaland a fost criticat pentru alegerea sa de îmbrăcăminte în timpul sărbătoririi titlului de la Manchester City. 

Echipa lui Guardiola a ridicat trofeul Premier League pentru al treilea sezon consecutiv, iar tânărul de 22 de ani a fost în al noulea cer pe tot parcursul zilei de duminică.

Haaland, campion în Anglia cu Manchester City

Haaland, campion în Anglia cu Manchester City

[Sursa foto: Daily Star]

Citește și: Tatăl celui mai bogat fotbalist din lume are harem cu 40 de femei și saună din aur masiv

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Seara, norvegianul Haaland a fost văzut sosind la barul Manchester MNKY HSE împreună cu restul colegilor săi de echipă, pentru a petrece până la primele ore ale dimineții.

Atacantul a fost surprins purtând pijamale de mătase albastră, care purtau inițialele sale, înainte de a zâmbi pentru camere. 

Citește și: VIDEO. În interiorul mormântului luxos al lui Pele- sicriu de aur, gazon artificial și statui cu mingea la picior

Iar iubita lui Haalan, Isabel Johansen a purtat o ținută atrăgătoare de aceeași culoare albăstrie, asortată cu pijamaua atacantului, iar fanii s-au grăbit să-i ia peste picior pe amândoi.

Haaland, campion în Anglia cu Manchester City

Iubita lui Erling Haaland

[Sursa foto: Daily Star]

Cu toate acestea, Haaland a rămas extrem de încrezător și nu a părut deranjat de reacțiile de pe rețelele sociale.

A fost prezent la petrecerea de la Machester și tatăl lui Haaland, fostul star de la Manchester City, Alf-Inge Haaland.

  

Soția lui Kevin De Bruyne, gafă vestimentară sau provocare? 

Soția lui Kevin De Bruyne a surprins pe toată lumea, duminică seara, cu o "defecțiune" a garderobei la petrecerea lui Manchester City.

Uimitoarea soție a starului de la Man City a sărbătorit triumful soțului ei în Premier League purtând un top negru-transparent, prin care "s-a văzut tot".

kevin de bruyne

Iubita lui Kevin de Bruyne

[Sursa foto: Daily Star]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si