Politisti de la Texas Tech s-a dus sa verifice starea studentului, iar dupa ce au gasit droguri au l-au luat la postul de politie al universitatii, a precizat intr-un e-mail un purtator de cuvânt al institutiiei de invitamânt, Chris Cook.

Studentul a scos o arma de foc si l-a impuscat pe politist in cap, dupa care a fugit, potrivit lui Cook. Politistul a murit.

Citeste si: Un elev din Bucuresti a fugit de acasa dupa ce un coleg l-a terorizat. Baiatul il batea si il trimitea la cersit pentru el. Ce s-a intamplat cu el?

O echipa SWAT a fost trimis sa caute suspectul, a declarat telefonic J. Rodgers de la Politia din Lubbock.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

El a confirmat ca o persoana a fost impuscata la divizia de la universitate a politiei, la Lubbock, o comunitate cu peste 240.000 de locuitori situata la aproximativ 480 de kilometri vest de Dallas.

"Inainte de toate ne gândim la familia politistului ucis la Texas Tech University", a declarat fuvernatorul statului Greg Abbott, citat intr-un comunicat.

Suspectul a fost retinut ulterior, a anuntat Politia din Lubbock pe Twitter, fara sa furnizeze detalii.

Potrivit unor postari pe Twitter este vorba despre Hollis Daniels, retinut in apropierea stadionului Jones.

Imediat dupa atac, universitatea a indemnat pe site persoanele din campus sa se adaposteasca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si