Shaunie, în vârstă de doar 26 de ani și mama a doi copii, a plecat dintre noi pe data de 12 februarie. La trei săptămâni de la decesul său, o altă veste tristă zguduia întreaga familie a tinerei. 

Sora ei, Shavanna, de doar 21 de ani, a avut parte de un destin tragic asemănător.

Citește și: VIDEO. A murit pe loc după ce a zdrobit Ferrari-ul de 300.000 euro între copaci

Familia le va înmormânta pe fete împreună

La câteva zile după ce își pierduse sora, Shavanna a postat un mesaj în mediul online, ca un omagiu, spunând că regretă sincer tragedia care s-a întâmplat cu sora ei. Cu toate acestea, ea nu s-a gândit deloc că ar putea avea parte de aceeași soartă cumplită.

Citește și: Familia polițistului Gigină, revoltată: „Inadmisibil, câtă încredere am avut în această justiție”

Familia a luat decizia de a înmormânta ambele fete împreună, ceea ce în cel mai rău moment al vieții lor va fi, de asemenea, dificil.  Fetelor, sperăm să aveți cele mai bune paturi din rai pentru totdeauna #26 #21” s-a scris pe o platformă de strângere de fonduri, potrivit Mirror.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Ionuț Culea, românul mort în tragedia feroviară din Grecia, va fi adus luni în țară pentru a fi înmormântat

Apropiații fetelor sunt îngenunchiați de durere

Oamenii care le-au cunoscut pe cele două tinere sunt încă în stare de șoc și nu le vine să creadă că tragedia a avut loc. 

A mândo uă  ați fost luate de l ângă  noi  prea  curând.

Vă iubesc pe  amândouă  pentru totdeauna și îmi va fi dor de   voi, chiar nu pot să cred că am pierdut tot ce este mai bun din lume”

Citește și: Femeie moartă, în Capitală, după ce a căzut de la etaj

Viața este uneori nedreaptă. Acum sunteți din nou împreună”

„Nu pot să cred că amândouă ați plecat în decurs de 3 săptămâni. Cel puțin rămâneți împreună, ca întotdeauna!” 

Citește și: VIDEO- Râuri de lacrimi continuă să curgă la câteva zile de la tragedia feroviară din Grecia. O mamă își plânge copilul care a pierit după ce trenurile s-au ciocnit: „Nu poate fi copilul meu”

Acestea sunt doar câteva mesaje după ce tinerele și-au pierdut viața.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si