Sorina Pintea nu a vorbit prea mult despre familia sa. Are doi baieti mari, iar despre unul dintre ei, presa a scris in mai multe randuri ca a fost arestat intr-un dosar de trafic de droguri. S-a intamplat in 2011, cand tanarul a fost arestat preventiv dupa ce in locuinta lui au fost gasite mai multe pastile de ecstasy.

Insa, Sorina Pintea s-a recasatorit in urma cu cativa ani, iar acum este mama unei fetite de doar 1 an si sase luni.

Desi presa locala din Baia Mare a descoperit acest lucru inca in campania electorala pentru parlamentare, unde candida si actualul ministru, Sorina Pintea nu a vrut sa se scrie despre acest lucru, pentru a nu se interpreta, scrie  Detectivuldepresasoc.ro, care a publicat informatia acum, dupa investire.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sorina Pintea, alaturi de cei trei copii ai sai

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, are o fetita de un an si jumatate

Sorina Pintea, care are 52 de ani, a vorbit insa despre fiica sa, zilele trecute, in emisiunea Alessandrei Stoicescu.
“Fetita mea este vaccinata.(...) Are un an si sase luni. Nu doresc sa vorbesc despre asta, dar este copilul meu si il iubesc mai mult ca orice pe lume", a spus Sorina Pintea cu ochii in lacrimi, lucru observat de Alessandra Stoicescu, scrie dcnews.ro

“M-am emotionat doar putin, dar...

fetita mea are o poveste frumoasa de viata. Doar atat am sa spun", a incheiat Sorina Pintea, care insa a fost completata de moderatoare, care a dat de inteles ca stie faptul ca micuta este infiata.

“Asa este. Si e fetita dumneavoastra, chiar daca nu a iesit din pantecele dumneavoastra. De asta ati spus este fetita mea indiferent de ce ar fi, pana la capat", a mai spus Alessandra Stoicescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si