Un slujitor al Domnului a făcut o postare pe Facebook prin care cere enoriașilor să se roage pentru Cătălin Moroșan, Preotul Paroh al Bisericii Sf. Arhidiacon Ștefan din Constanța, care se află în stare critică la secția ATI a Spitalului Clinic Județean Constanța.

Preotul ar fi ingerat o substanță necunoscută

Îi rugăm pe toți să înalțe o rugăciune pentru Părintele.

Îi rugăm și pe frații noștri preoți să scoată părticele, mâine, la slăvitul praznic al Întâmpinării Domnului! Rugați-vă unii pentru alții, ca să vă vindecați”, este îndemnul preoților.

Preotul se află internat la Terapie Intensivă din data de 23 ianuarie 2023. Conform ordinea.ro, soția preotului a spus că este vorba despre ”o substanță necunoscută”, și că nu există încă date despre natura acesteia sau despre împrejurările care au condus la această situație tragică. 

Citește și: Un celebru interlop din România a devenit bancher. El și-a deschis bancă chiar la el acasă

Cătălin Moroșan a urmat cursurile seminarului teologic din Suceava, apoi Facultatea de Teologie de la Universitatea Ovidius, după care s-a înscris tot aici la școala doctorală condusă de ÎPS Teodosie. Acesta s-a căsătorit în anul 2019, iar slujba religioasă a fost oficiată de ÎPS Teodosie.

Citește și: Incendiu la o hală din Neamț: flăcările s-au extins la două recipiente în care erau substanţe inflamabile

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De altfel, Moroșan a fost foarte apropiat de arhiepiscopul Tomisului de-a lungul timpului și ar fi jucat în repetate rânduri rolul de șofer al lui Teodosie, având la un moment dat permisul suspendat pentru că a ”zburat” cu mașina, scrie ordinea.ro.

El a a fost hirotonit în același an, la vârsta de 26 de ani, iar în vara anului 2020 a fost numit paroh al Bisericii Sfântul Arhidiacon Ștefan. 

Preot filmat când sfințeste o mașină de lux

Un preot a fost filmat în timp ce sfințea o mașină și dădea motorul acesteia cu mir. Filmulețul a devenit viral pe TikTok, mai ales că ritualul a fost realizat cu o pensulă îmbibată în mir.

Citește și: Sâmbăta Morților 2023. Tradiții și obiceiuri. Ce se dă de pomană de Moșii de iarnă?

Pentru a-și proteja bolidul de lux, un bărbat a apelat la un preot pentru a-și sfinți Porsche-ul de zeci de mii de euro. 

Proprietarul bolidului de zeci de mii de euro şi-a dorit ca noua sa achiziţie să fie sfinţită şi binecuvântată de un preot.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Astfel, preotul chemat să sfinţească bolidul de lux a realizat ritualul într-un mod care a stârnit un val de reacţii pe reţelele sociale.

Citește și: Calendar ortodox februarie 2023. Când este Lăsata Secului pentru Postul Paștelui?

A introdus o pensulă în mir și a început astfel să deseneze mai multe cruci pe motorul maşinii, întregul moment fiind filmat de proprietar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si