Desi avem la dispozitie elemente care aduc transformarile, acestea care vor veni dupa munca sustinuta dar si o serie de incercari independente de vointa noastra vor aduce in cele din urma la schimbarea personalitatii noastre si nu numai. Pentru majoritatea, dincolo de suparari va urma cu siguranta evolutia, pentru nativii neevoluati si care au un nivel vibrational mai grosier, se pare ca spectrul financiar, profesional si al dorintelor pot cauza anumite probleme ireversibile.

Cu toate acestea, inceputul de saptamana demareaza sub aspectul oscilatiilor, nehotararilor, indeciziei, faptul ca suntem tentati sa ascultam pareri, sfaturi dar sa nu tinem cont de toate acestea.

 Luni, va fi o zi in care trebuie sa ne focusam pe toate obiectivele noastre si proiectele personale, aspectele profesionale, raporturile si relatiile socio-umane indiferent de circumstante. Dar trebuie sa o facem la modul insistent! Mai mult, din a doua parte a zilei va trebui sa fim atenti in sectorul sentimental, fie ca suntem cu cineva intr-o relatie sau ca ceilalti nativi sunt cupluri bine sudate, aici vom resimti o atitudine si atmosfera a tot ceea ce inseamna polemica, discordanta ca si rezonanta, probleme care ne pot depasi prin modul lor de manifestare si trebuie in mod impetuos mai multa toleranta, echilibru, sa ne alegem cuvintele atunci cand gresim mai presus de toate, sa recunoastem in fata noastra propriile greseli!

Marti si miercuri  sunt doua zile in care intuitia si introspectia, investigatiile indiferent de natura acestora, flerul de moment, ne vor sustine dincolo de faptul ca va fi totusi o saptamana obositoare si tensionata de la inceputul ei si pana la final.

 Joi si vineri avem la dispozitie oportunitati, sanse, noroc pentru unii, insa daca nu vom sti sa ne controlam pornirile, temperamentul sau agitatia, riscam sa cadem in extrema cealalta si sa ne pierdem inutil pe chestiuni care de fapt sunt nimicuri.

Zilele de weekend vor fi usor agitate, insa trebuie sa ne conformam dorintelor celorlalti din jur, mai ales daca ne sunt persoane apropiate si ne vor binele.

Interesul pentru aventura va fi crescut pentru nativii care doresc sa evateze in natura, drumetii, sporturile extreme care pot fi periculoase daca nu gandim de doua ori inainte de a trece la actiune!

Vibratiile si incarcatura semnului zodiacal Fecioara isi va pune amprenta asupra tuturor nativilor dincolo de ascendentul lor si semnului zodiacal in sine. Va trebui sa tinem cont ca o latura a transformarilor va veni din interiorul nostru agitat, parca incorsetat de anumite idei fixe, preconcepute si daca tot parcurgem aceste randuri in intervalul urmator, ceea ce inseamna focusarea, dinamica si tot ceea ce reprezinta responsabilitatea va trebui sa ne propulseze sistemul de valori, gandurile, ideile si tot ceea ce nu ne izoleaza de realitate! Interval interesant al zbaterilor din interiorul fiecaruia pe care va trebui sa le valorifice, insa nu prin tendinta de evadare din realitate pentru ca atunci chiar nu vom solutiona nimic!

Horoscop săptămâna 2-8 septembrie pentru Berbec

Berbec: inceptul de saptamana are legatura cu partenerul(a) de viata, faptul ca acesta din urma se poate confrunta cu probleme existentiale indiferent de natura acestora va afecteaza si trebuie sa il sustineti indiferent de modul comportamental, starea de spirit pe care o aveti, daca sunteti capabili sau nu. Starea psiho-emotionala din interior va fi in crestere si aici Universul va pune la incercare pentru ca puteti deveni confuzi.

Luni va trebui sa aveti in vedere starea de sanatate a apropiatilor vostri pentru ca cineva nu se va simti excelent si o vizita la medic, interventia specialistilor este necesara acolo unde va fi cazul.

Va fi o saptamana obositoare in planul profesional si aici trebuie sa va mobilizati cel mai bine.

Provocari indiferent de natura lor care va determina sa luati atitudine insa trebuie intelepciune si focusarea pe obiectivele majore. Nu este indicat sa va jucati cu focul cand vine vorba de postul dumneavoastra, functia sau mediul managerial pe care il gestionati pentru ca puteti fi pierdanti.

Marti si miercuri, doua zile favorabile in care intuitia va sustine in castigurile financiare, investitii, solutionarea unor acte si documente juridice care pot viza un proces in favoarea voastra si nu in ultimul rand preocuparea pentru a negocia un pret din punct de vedere al achizitiilor, cu toate acestea va trebui sa aveti grija la oferte!

Horoscop săptămâna 2-8 septembrie pentru Taur

Taur: prima zi din saptamana, Luni va trebui sa fiti atenti la tot ce misca in jurul vostru, in prima parte a zile nu va focusati bine dar din a doua va trebui sa va reveniti si cel mai important este sa nu va abandonati proiectele. Intrunirile de afaceri, interesele companiei pe care o reprezentati sau institutiile la care va desfasurati activitatile nu va aduc acea satisfactie insa trebuie sa va ganditi ca starea aceasta o veti avea numai o zi dupa care aspectele evolueaza in favoarea voastra.

O saptamana dificla in raporturile si relatiile cu celelalte persoane din jur. Aici va trebui sa fiti atenti atat la rude, mebrii familiei, prieteni apropiati si cu atat mai mult colegii de serviciu pentru ca dupa ziua de Luni multi vor avea ceva de impartit cu voi si provocarile nu vor lipsi. Intelep ar fi sa nu le dati curs indiferenta care este natura intentiilor.

Citeste si: Previziuni sumbre pentru luna septembrie! Specialistul în astrologie Ioan Burculeț: ”Fenomenul morții se va manifesta pregnant”

Citeste si: Misterul genții albastre din mașina lui Gheorghe Dincă! Să fie poșeta pe care o tot arăta Alexandra în poze? Avem imaginile

Raporturile si relatii cu cei mici vor fi importante pentru parinti, pentru ca va fi din nou o saptamana in care o sa va implicati pentru actiunile si activitatile acestora. Nu este exclus in raporturile si relatiile parinte copil, ca cei din urma sa va aduca o stare de spirit nu prea placuta si asta deoarece evolutia si circumstantele lor existentiale vor declansa stari emotionale nu atat de placute.

Din a doua parte a saptamanii, aspectele sunt in revenire si ceea ce este cel mai important, faptul ca solutionati si reusiti sa returnati anumite sume restante. Pentru acei nativi implicati intr-un proces marti si miercuri vor fi doua zile importante! Dincolo de toate aceste aspecte, va fi o saptamana in care ceva neasteptat va contribui la revenirea si increderea in fortele proprii si acest amanunt este cel mai important.

Horoscop saptamana 2-8 septembrie pentru Gemeni

Gemeni: incepeti saptamana cu provocarile din spectrul profesional si tot ce are legatura cu acesta. Cineva doreste sa va atace si sa va puna in ipostaze mai putin placute asta deoarece tranzitati o perioada de vulnerabilitate in acest sector de activitate. Ce trebuie sa faceti? In primul rand sa nu va speriati, oricat de grele par incercarile, atunci cand cineva este subtil si doreste nuantarea negativitatii nu puteti face altceva decat sa asteptati momentul prielnic!

 Marti si miercuri vor fi doua zile de inspiratie si tot in sectorul profesional astfel incat aspectele negative, stresul, defaimarile vor descreste in intensitate! Daca va folositi de intuitie, atunci totul este descrescut in intensitate.

Important pentru voi este ca din a doua jumatate a saptamanii sunteti mult mai bine canalizati si finalul de saptamana va aduce in compania partenerului de viata care va sustine in demersurile, planurile si proiectele voastre dupa o perioada grea.

 O saptamana in care va doriti sa achizitionati ceva nou pentru casa, birou si o puteti face, dar incepand cu a doua jumatate a saptamanii cand aspectele va avantajeaza. Si chiar daca cineva din familia voastra se confrunta cu anumite etape existentiale pe care nu le intelegeti nici voi, ar fi bine sa dati o mana de ajutor sau un suport moral.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai mult echilibru pentru latura financiara si o sa vedeti ca renuntati la consumul interior. Emotiile va vor caracteriza si este indicat sa le transformati in nuante de constructivitate si pozitivitate!

Horoscop saptamana 2-8 septembrie pentru Rac

Rac: prima zi din saptamana 2 – 8 septembrie va aduce o stare de consum emotional intens si majoritatea nuantelor le simtiti in interior, acolo este zbaterea, angoasa, provocarea, nelinistea! Mai mult, un membru al familiei extinse se confrunta cu o serie de nuante mai putin placute si aici va trebui sa interveniti la cererea acestuia.

Marti si miercuri intuitia va confera abilitati in comunicare si evitati toate nuantele care nu va caracterizeaza dar in care anumite persoane din jur va doresc implicati. Va trebui sa aveti mai multa incredere in voi si asta spune mult. O saptamana cu incarcatura aparte si asta deoarece in raporturile si relatiile cu legea, justitia, autoritatile va nemultumesc. Aveti de solutionat acte, inscrisuri si documente iar din acest punct de vedere ceva nu functioneaza cum trebuie. Va trebui sa luati in calcul tot ceea ce presupune investitii si sa coordonati cat mai bine raporturile si relatiile dintre voi, furnizori si beneficiarii de servicii!

Citeste si: Șocant! Ce spunea horoscopul pentru Alexandra Măceșanu, în perioada în care a fost răpită! Dezvăluiri făcute de specialistul în astrologie Ioan Burculeț

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare despre Ioana Ginghină! "Nu va trece cu bine peste acest divorţ" Vezi ce se întâmplă în aceste momente cu actriţa!

In cuplurile casatorite situatia este mai putin placuta si vor trebui evitate nuantele discordante, asta daca va doriti armonie si liniste. Dincolo de acest aspect va trebui sa luati in calcul anumite erori in spectrul profesional joi si vineri cand situatiile se precipita si trebuie sa fiti atenti in colaborari pentru ca de aici vor veni nemultumirile.

 In sectorul financiar nu intervin schimbari majore pentru acest interval si gestionarea cu atentie a resurselor va va aduce in cele din urma echilibrul pe care il doriti.

Horoscop saptamana 2-8 septembrie pentru Leu

Leu: provocarile saptamanii vor veni si au legatura cu tot ceea ce inseamna finante, cheltuieli, compromisuri, speculatii si afacerile proprii. Evitati speculatiile indiferent de natura acestora, mai ales care au legatura cu sursele de castig pentru ca nu sunteti pe drumul cel bun! Mai multa rabdare vi se impune in prima parte a saptamanii pentru ca agitatia care va caracterizeaza pe intreg parcursul saptamanii va poate da si cele mai bune planuri sau proiecte peste cap dincolo de abilitatile voastre de psiholog inascut.

 O saptamana a provocarilor pentru nativii Leu si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal din toate directiile. Luni, este important sa gestionati actele si documentele din sectorul profesional. Sa va verificati autoturismul inainte de a porni la drum, nu conteaza distanta sau destinatia pe care le parcurgeti, pentru ca spre orele serii fie riscati sa o gasiti lovita in parcare fie pot fi anumite daune la care sa nu va asteptati si care pot tine de partea mecanica sau electrica.

Marti si miercuri aveti potential sa rezolvati aspecte importante care tin de acte cadastrale, problemele dintr-o locuinta pe care o aveti inchiriata si mai multe nuante care au legatura cu spectrul imobiliar. Importante vor fi relatiile cu propria familie pentru ca aici vor fi cateva schimbari in bine, cred ca este punctul cel mai bun al saptamanii.

Joi si vineri sunteti preocupati cum sa scoateti anumite pierderi din vina voastra si va gestionati atat de bine timpul liber astfel incat sa costientizati unde ati gresit la inceput de saptamana.

Starea de sanatate este buna si va ajuta sa depuneti toate eforturile pentru a va mentine la inaltime standardul, planurile atat cele individuale cat si sectorul profesional, insa nu ar strica sa fiti mai aproape de copiii vostri, pentru ca acestia va simt lipsa.

Horoscop saptamana 2-8 septembrie pentru Fecioara

Fecioara: preocuparile fata de venituri, investitii si sume de bani vor fi subiectele la ordinea zilei! Luni,inceputul de saptamana aduce instabilitatea! Va trebui sa fiti atenti la ce va doriti, ce si cum investiti, cum va analizati bugetul pentru ca exista o posibilitate sa va inselati in calcule si atunci aveti parte de pierderi. Voi decideti daca e o zi buna sau nu din punct de vedere a tot ceea ce vreti sa investiti!

 Marti si miercuri deschiderea catre deplasari si raporturile dintre voi si furnizori vor fi importante, intuitia va functioneaza la cote maxime si este indicat sa va focusati intr-o singura directie pentru ca o sa fitit mult mai castigati.

Cu toate acestea saptamana are incarcatura ei specifica pentru ca un proces va va tine pe loc, mai mult va trebui sa aveti in vedere de la inceputul intervalului 2 – 8 septembrie si pana la finalul acestuia la asociativitate, contracte, parteneriate din punct de vedere managerial.

O incarcatura si in planul personalitatii care se va extinde in toate domeniile de actiune si activitate. Trebuie sa va regasiti echilibrul pentru ca provocarile sunt pe masura si atunci dincolo de asteptari se pare ca ramaneti dezamagiti daca nu va gestionati bine situatiile de moment. Rigiditatea in idei si actiuni nu isi are sens astfel incat va trebui sa gasiti echilibrul ca si trairi emotionale pentru a nu va lasa prada aspectelor de negativitate din jur, energiilor pozitive si dincolo de crizele la nivel de proprie identitate este indicat sa nu va neglijati!

Finalul de saptamana il petreceti in armonie cu membrii familiei si in interiorul caminului unde puteti sa mai invitati niste prieteni de familie. Evident, configuratia astrologica va ajuta sa nuantati obiectivele unei noi saptamani!

Horoscop saptamana 2-8 septembrie pentru Balanta

Balanta: desi aveti protectie in planul profesional va fi o saptamana in care zbaterile, provocarile, esecurile va carcaterizeaza si din acest punct de vedere o mai buna mobilizare se impune din partea fiecarui nativ balanta in parte sau persoana cu ascendentul in acest semn zodiacal.

 Prima zi din saptamana va aduce o indispozitie si va trebui sa va menajati. Scindarile si oscilatiile vor fi vizibile de la primele ore ale diminetii si greu reusiti sa va focusati pentru zilele urmatoare. Exista totusi un avantaj in zilele de marti si miercuri, datorita abilitatilor voastre, intuitia va confera acea directie in care puteti merge pe investitii de moment, rezultatele fiind pe masura asteptarilor. Speculatiile in planul pozitiv pot prinde contur si castigurile va vor mai ridica moralul.

Pentru nativii bolnav cronici va fi o saptamana agitata si a suferintelor pentru ca se vor impune noi controale in institutiile medicale specializate, tratamentele va pot fi schimbate de catre medicul care are grija de voi! Asta nu inseamna ca situatiile vor fi tragice, insa pentru moment este mult mai indicat sa va lasati in baza profesionistilor si a intuitiei de moment.

Pentru ceilalti nativi care nu au nici un fel de probleme, aspectele in plan afectivo-emotional va pot aduce opinii si modalitati de gandire diferite, surmenajul isi va pune amprenta tot in planul emotional si al consumului astfel incat la final de saptamana aveti nevoie de reconfigurarea generala si iesirile va prin bine!

Sectorul sentimental si cel al relatiilor cu iubita sau partenera de viata este bine reprezentat, de unde si dorinta de a va sprjini unul pe celalat ca intr-o echipa, nu numai in viata de zi cu zi dar si sectorul activitatilor profesionale.

Horoscop saptamana 2 – 8 septembrie pentru Scorpion

Scorpion: provocarile saptamanii 2 – 8 septembrie vor veni din partea relatiilor si ideilor pasagere care nu va confera avantaje si va puteti insela in deciziile de moment, raporturile si relatiile socio-umane unde puteti interfera in situatii mai putin placute si asta in prima parte a saptamanii! Aici va trebui sa dati dovada de echilibru si sa nu va lasati condusi de instincte pentru ca gresiti.

Luni nu aveti o stare de spirit buna si asta din cauza framantarilor, angoasei, poate fi o zi a recuperarilor si sa va reveniti in oboseala din weekend! Marti si miercuri stati cel mai bine dintre toate cele douasprezece semne zodiacale la capitolul intuitie si aceasta va confera mai multa incredere in fortele proprii. Se intrevad si castiguri financiare joi si vineri cand o sa luati cele mai bune decizii si apar solutii la orizont.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

In planul profesional nu va trebui sa va bazati pe raporturile si relatiile dintre voi si colegi pentru ca aici invidiile, provocarile si toate celelalte aspecte nu va vor da liniste. Riscati sa degenerati intr-un conflict verbal spontan pe strada aflandu-va in niste circumstante independente de vointa dumneavoastra si care pot escalada. Aici consider ca, din punct de vedere astrologic nu va trebui sa cedati in fata polemicilor indiferent de cine sunt persoanele din jurul vostru!

 O saptamana a disputelor dar pe care nativii Scorpion si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal pot trece cu bine majoritatea provocarilor daca, evident ganditi pozitiv si spre evolutia voastra, pentru ca rezultatele din sectorul profesional nu vor intarzia sa apara chiar daca ceilalti nu va agreeaza datorita invidiei!

Horoscop saptamana 2-8 septembrie pentru Sagetator

Sagetator: situatii de ambiguitate in interiorul caminului, mult consum emotional pentru ca cineva, un parinte, un frate sufera anumite transformari pe care cu certitudine nu le va intelege si fac referinta la planul existential! Nu intamplator cineva se poate simti rau si interventia unei echipe specializate sau a ambulantei este necesara, cu toate ca aspectele nu sunt atat de grave.

Incepeti saptamana cu un conflict la serviciu si asta datorita faptului ca un coleg va aduce reprosuri la imaginea, popularita voastra. Nu intamplator anumite replici pe care le veti auzi nu va cad atat de bine si atunci va trebui sa va protejati din acest punct de vedere.

 Marti si miercuri sunt doua zile in care o sa va simtiti mult mai bine si echilibrul va va dicta ce decizie sa luati in anumite situatii limita pe care le gestionati cu brio. Catre final de saptamana joi si vineri va recastigati in totalitate increderea in fortele proprii si mai mult va deschideti catre tot ceea ce inseamna intuitia voastra.

 O saptamana interesanta in sectorul profesional pentru ca aici vor avea loc anumite transformari. Unii nativi Sangetator se vor gandi daca este timpul sa faca o schimbare, pentru altii situatiile din jur ii vor determina sa ceara ajutorul din partea superiorilor iar ceilalti care au posibilitatea si isi desfasoara activitatile pe teren vor avea mai mult imp la dispozitie sa se focuseze pe ceea ce au de facut!

In plan financiar, nu este o saptamana care prin natura ei sa aduca acel element de echilibru si trebuie sa deveniti mai economi.

Horoscop saptamana 2-8 septembrie pentru Capricorn

  Capricorn: pentru nativii cu ascendentul in acest semn zodiacal dar si nativii Capricorn, o saptamana epuizanta la birou, in raporturile si relatiile dintre voi si clienti, furnizori sau beneficiari de servicii. Ceea ce trebuie sa cunoasteti pentru acest interval 2 – 8 septembrie, este ca nu trebuie sa cedati in fata presiunilor indiferent de care va fi natura acestora.

 Saptamana obositoare, va resimtiti usor si in planul sanatatii si de aici dezechilibrul din jurul vostru. Incercati sa va mentineti focusati si evenimentele din jur se vor schimba cu certitudine in bine anumite nuante pe care parca nu le mai suportati. Sprijinul si suportul vor veni de la partenerii de afaceri care sunt bine intentionati si evident tot in planul asociativitatii multi nativi vor avea ridicat moralul de catre partenerii de viata fie ca sunt casatoriti sau nu. Pentru prima data, Capricornii sunt privilegiati si simt toate aceste lucruri dincolo de logica lor.

Citeste si: Andreea Marin se mărită anul viitor? ”Detectivul de paranormal” Ioan Burculeț, despre destinul amoros al vedetei VIDEO EXCLUSIV

 A se avea in vedere raporturile si relatiile cu fratii, surorile nu in ultimul rand cumnatii si cumnatele pentru ca aici o presiune exercitata sub forma unor aspecte de nemultumire pe tot parcursul saptamanii! Accidentarile in contextul simbolisticii astrologice pot predomina de intensitate medie usoara si fie ca fac referinta la incidentele din spectrul domestic, sau incidentele organice care se pot recupera la spital sau la medic, pana la incidentele din trafic in care puteti fi implicati. Din acest punct de vedere mai multa prudenta nu strica si atunci cu siguranta evitati o etapa mai apasatoare dar care va poate pricinui leziuni usoare.

Horoscop saptamana 2- 8 septembrie pentru Varsator

Varsator: nativii Varsator si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal se confrunta cu o situatie deficitara in plan financiar si mai mult echilibru nu strica. Nici nu incepeti bine saptamana ca puteti avea parte de o sanctiune, amenda fie ca sunteti in trafic sau nu, ca desfasurati anumite activitati, este recomandat ca in prima zi din saptamana sa evitati tot ce poate insemna lezarea raporturilor cu autoritatea. Pe de alta parte nici timpul recuperarii nu va este suficient si atunci va trebui sa aveti ordonate activitatile de peste zi pentru a evita surmenajul. Lipsa somnului din diferite motive va aduce un blocaj si la nivelul personalitatii si faptul ca resimtiti aceste efecte toata saptamana, nu constituie un avantaj.

 Marti si miercuri puteti sa va folositi intuitia in sectorul profesional desi anumite auspicii va ingrjoreaza la acest capitol. Cu toate acestea o mai buna organizare si la capitolul activitati profesionale va fi de un real ajutor. Va trebui sa aveti in vedere investitiile pentru ca cineva chiar ar dori sa va stie daca s-ar putea consumandu-va din punctul acesta de vedere. Orice speculatii pe care le considerati ca sunt in favoarea voastra, astrograma generala va indica ca trebuie sa ganditi de doua ori inainte de a actiona!

 Anumite stari in planul emotional vin si contrasteaza cu felul vostru de a fi si de aici intreg intervalul 2 – 8 septembrie aduce o doza marita de anxietate, temeri pentru nativii mai “slabi de inger” si complicatii de pe urma carora totusi, in cele din urma sa va revenit la normalitate.

 Nu intamplator finalul de saptamana doriti sa il petreceti in compania unei persoane care va intelege, pentru ca de acolo va vor veni ideile.

Horoscop saptamana 2-8 septembrie pentru Pesti

Pesti: o saptamana in care se va adanci criza la nivel de personalitate si de identitate a nativilor Pesti sau cu ascendentul in acest semn zodiacal. Nu intamplator nu veti sti de la inceputul saptamanii cum si unde sa va orientati si in ce directie sa va focusati.

Luni, anumite aspecte financiare va streseaza de la prima ora a diminetii si atunci va trebui sa luati in calcul ca prima zi din saptamana nu este favorabila investitiilor, achizitiilor sau sa va implicati in proiecte mari din punct de vedere financiar pentru ca nu reusiti mare lucru. La nivel individual cineva poate sa va reproseze ca nu ati achitat la timp o datorie.

Importante sunt relatiile asociative in plan managerial si semnarea unor contracte de colaborare care pentru acest interval nu va avantajeaza si riscati sa luati cele mai gresite decizii. Cu toate acestea din a doua parte a saptamanii, situatia se mai detensioneaza si puteti sa va dedicati in totalitate sectorului profesional dar cu mai mult tact pentru ca in jurul vostru vor fi intentiile si acele persoane care nu vor sa impartaseasca bucuria.

Planul sentimental este si el afectat si asta deoarece partenerul de viata trece printr-o perioada care isi pune amprenta personalitatii sale si il agita. Astfel nuantele de haos in actiunile acestuia vor trebui reformulate si directionate intr-o nuanta de constructivitate!

O saptamana in dezechilibru dar pe care o puteti remedia marti si miercuri cand intuitia va confera cele mai bune calitati de organizator si atunci daca o sa aveti rabdare in prezentarea argumentelor care aduc elementul de constructivitate pe toate planurile reusiti sa detensionati si sa echilibrati spiritele din jur.

  

  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si