Astfel, contul oficial de Facebook administrat de Christian Sabbagh a fost închis în urma celor întâmplate.

Citeste si: Hacker român celebru, capturat pe aeroport în Columbia. A spart și calculatoarele NASA

Mesajul transmis de Christian Sabbagh

Jurnalistul a postat un mesaj pe un alt cont de al său de Facebook în care le spune oamenilor cum îl pot contacta dacă vor să intre în legătură cu el.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Dragii mei, din păcate am căzut și eu pradă infracțiunilor din mediul online, mi-a fost furată pagina oficială de Facebook, mă aflu în imposibilitatea de a o accesa. Vă rog să nu îmi trimiteți mesaje sau să livrați pe această pagina informații de orice fel. Deocamdată rămân activ pe site-ul christiansabbagh.ro, unde există și secțiune pentru mesaje, acesta va fi locul unde vom comunica, în mediul virtual. Vă mulțumesc și vă voi anunța atunci când voi recupera pagina de Facebook unde obișnuiam să ne <întâlnim> și să schimbăm opinii.”,  a fost mesajul publicat de Christian Sabbagh.

Citeste si: Anais Sabbagh, fata cunoscutului prezentator Christian Sabbagh, printre micile genii din România!

Christian Sabbagh, de 11 ani în familia Kanal D

"În urmă cu 11 ani vă spuneam pentru prima dată: "Bună seara doamnelor și domnilor, indiferent că vă aflați la doi pași de mine sau la mii de kilometri", din postura unui prezentator de știri.


Vă mulțumesc că în toată această perioadă m-ați primit în casele dumneavoastră, nu ca un crainic tv, ci ca un membru de familie.
Ne revedem în weekend, la Știrile Kanal D!"

Citeste si: Stirile Kanal D au pozitionat statia pe primul loc in Prime Time, pe toate targeturile monitorizate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si