Dumitru Dragomir a fost achitat de magistraţii Curţii de apel, după ce în primă instanţă primise 7 ani de închisoare cu executare.

Într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune, fostul şef al Ligii profesioniste de Fotbal a mărturisit: ”Nu mă bucur deloc, domnişoară. Pentru că am fost nevinovat. Dacă eram vinovat şi mă achitau, atunci era bine. Mă bucur pentru familia mea care a avut încredere în mine.

Plâng şi nu mai pot vorbi".

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mitică Dragomir a fost judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de participaţie improprie la delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi evaziune fiscală, în legătură cu vânzarea drepturilor de televiziune a meciurilor de fotbal.

Iniţial, Dumitru Dragomir a fost condamnat la şapte ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti pentru delapidare şi evaziune fiscală, însă Curtea de Apel Bucureşti i-a admis marţi apelul şi a decis achitarea lui. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si