Prieteni apropiaţi, cu pasiuni comune, campioni mondiali la Kempo, fiecare la categoria lui, Mirel şi Yamato au decis să uite de perioada petrecută la baracă şi de mâncărurile pe care le primeau acolo şi au mers la un restaurant la care să îşi facă de cap.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mai exact, amândoi pasionaţi de Japonia, de cultura şi de artele marţiale din Ţara Soarelui-Răsare, Yamato Zaharia şi Mirel Drăgan, alături de amciii lor, au dat o fugă la un restaurant la care se servea sushi, mâncarea la care, probabil, i-au dus dorul de-a lungul celor aproape patru luni petrecute în Republica Dominicană.
Aşa că, fără să stea prea mult pe gânduri, cei doi, alături de alţi lupttori celeri din sportul în care se pot lăuda cu medalii la nivel internaţional, au luat loc la masă şi, după ce au comandat porţii imense de sushi, s-au apucat să le devoreze cu mare poftă. Evident, după ce au terminat ”prima tură” de sushi, ceva mai relaxaţi, cu zâmbetul pe buze, s-au fotografiat, dar nu înainte de a le cere ospătarilor să le mai aducă o porţie, semn că au dus dorul mâncărurilor asiatice cu care au fost obişnuiţi înainte de Exatlon.

Faimoşii Mirel Drăgan şi Yamato Zaharia, ”fraţi de cruce”

"Îmi pare rău de el că a plecat accidentat, că nu a putut să lupte. El de câteva săptămâni juca accidentat. A fost un gest frumos că a decis să plece, să nu iasă altcineva, el fiind accidentat", a spus Yamato, la Exatlon 01 decembrie. „Este un sentiment greu pentru mine pentru că Mirel e ca un frate mai mare. E greu când un om are un vis.

Una este să pleci învins şi alta este să pleci accidentat. Apreciez şi recunosc spiritul de samurai al lui Mirel. El risca să îşi rupă meniscul şi are o carieră în faţă, are un copil şi o familie, are o vârstă înaintată şi se apropie de finalul carierei şi cred că este cea mai bună decizie”, a mai spus Yamato Zaharia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si