Zilele trecute un arbore din Parcul Herăstrău a căzut peste pista de biciclete. Din fericire, în acea clipă nimeni nu a fost rănit. În tot acest timp, Primăria Capitalei se ocupă de alte aspecte.

Parcurile din București, neglijate

Zece parcuri se află în grija Primăriei Municipiului București, iar acestea au fost lăsate de izbeliște în ultimul an. Primarul Capitalei a desființat compania care se ocupa de parcurile din oraș, dar angajații acesteia protestează.

Citeste si: Parcurile din Capitală se află în stare deplorabilă. Angajații firmei municipale înființate de Gabriela Firea și desființate de Nicușor Dan au ieșit în stradă din cauza lichidării companiei

Primarul Capitalei face angajări. Anul trecut, Nicușor Dan a alocat sume de bani din fondul de rezervă al PMB pentru a înființa o asociație dedicată Deltei Văcărești. Acest lucru vine după ce, în primul său an de mandat, Nicușor Dan susținea că nu există bani pentru investiții. Din fondul de rezervă din 2021, a fost alocat peste 1 milion de lei.

Un proiect votat în ședința CGMB arată că pentru cheltuielile de personal costurile se ridică la 809.634 lei. La sfârșitul lunii octombrie, Nicușor Dan a anunțat înființarea Administraţiei Parcul Naţional Văcăreşti,o structură în care există 20 de posturi.

Citeste si: Nicușor Dan, acuzat că a întârziat cu un an lucrările la Pasajul Doamna Ghica. În ce stadiu este lucrarea

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În prezent, în cadrul acestei administrații se fac angajări după cum urmează: 2 posturi de conducere şi 16 posturi de execuţie, astfel: 7 posturi de inspector de specialiate şi 9 posturi de referent, transmite Antena3.ro. Parcul Natural Văcărești se află la intersecția cartierelor Vitan și Berceni și are o suprafață de aproximativ 200 de hectare.

Parcul Cișmigiu, lăsat în voia sorții

Starea în care se află parcul de lângă Primăria Capitalei poate fi observată foarte ușor. Nicușor Dan susținea că vor avea loc lucrări „foarte curând”, termen care s-a transformat deja în 3 luni și jumătate, fără a fi precizat momentul de începere al lucrărilor.

Citeste si: Activitatea lui Nicușor Dan, criticată de majoritatea respondenților. Care este situația partidelor politice

Parcul Cișmigiu este prima grădină publică din Capitală, inaugurată în 1854. 

Reabilitarea stă pe loc deoarece Nicușor Dan nu a reușit să prezinte bugetul pe anul 2022 în fața consilierilor locali pentru a putea fi votat.

Citeste si: Procurorii DNA, descindere la Primăria Capitalei. Nicușor Dan, prima reacție

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si