Raluca Bădulescu, vedetă Kanal D: „Accesorizarea schimbă tot. Pantofii sunt marea mea iubire, întotdeauna au fost și vor rămâne marea iubire pentru că eu consider că schimbă jocul ca să traduc din engleză, sunt game changer.”

Echilibrul perfect al unei ținute constă în combinarea stilului la modă cu cel care definește personalitatea celei ce poartă vestimentația. Anul acesta, spre exemplu, cele mai căutate accesorii sunt cele sclipitoare.

Citește și: Cum alegi produsele de machiaj potrivite- 7 criterii de care să ții cont

Raluca Bădulescu, vedetă Kanal D: „Foarte multe cristale, foarte multă strălucire indiferent că este pe încălțăminte cu toc, că este pe încălțăminte fără toc, culorile foarte puternice.”

Raluca Bădulescu, sfaturi importante despre cum să purtam corect accesoriile

Însă odată ce accesorizarea este atât de puternică, hainele trebuie să contrabalanseze aspectul final. În acest caz, Raluca a ales o fustă și o bluză.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Raluca Bădulescu, vedetă Kanal D: „Vedeți cum din 2 accesorii am schimbat întreaga poveste, repet, este un t-shirt și o fustă. Geanta aceasta cu cristale aurii care este un vis efectiv, împreună cu aceste sandale. Tocul este foarte important pentru că este extrem de actual.”

Pentru un aspect final pretențios, jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” a ales o ținută complet diferită.

Raluca Bădulescu, vedetă Kanal D: „Aceasta este o ținută, de exemplu, cu care putem merge atât în vacanță, la un restaurant mai fancy, la o serată mai elegantă, dar pe care o putem folosi în felul următor: dacă această rochie o purtăm cu costum de baie pe dedesupt și cu flip flops, poate să se transforme ușor într-o rochie de piscină.”

Raluca este perfect conștientă că cele mai multe dintre doamne și domnișoare preferă ținutele mult mai relaxate în perioada vacanței. Așa că vedeta a ales drept exemplu și o variantă de vestimentație sport, la care a accesorizat o pereche de tocuri.

Raluca Bădulescu, vedetă Kanal D: „Chiar dacă avem de a face cu o pereche de jeans și cu o cămașă din mătase accesorizată cu o geantă din cristale și cu tipul acesta de sandale care tot la fel au cristale.”

Cel mai important, însă, atunci când faceți alegerile, este să selectați ceva în care să vă simțiți bine dar care să vă și reprezinte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si