Close sidebar
Close sidebar

Ramas fara casa, fostul episcop al Husilor se muta pe proprietatea episcopului Daniil Stoenescu, ucenicul lui Arsenie Boca. Gradina arata ca un muzeu.

Fostul episcop al Huşilor Corneliu Bârlădeanul, acuzat că ar fi fost implicat într-o relaţie sexuală cu un bărbat, se va muta în judeţul Hunedoara şi va locui într-un imobil din satul Hăţăgel, comuna Densuş, în apropiere de oraşul Haţeg. Episcopul locţiitor al Daciei Felix, Daniil Stoenescu, i-a oferit ajutor.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol


Sprijinul episcopului Daniil Stoenescu vine în contextul în care Corneliu Bârlădeanul nu mai poate dispune de o reşedinţă proprie, deoarece nu mai este episcop al Huşilor.

" Am înţeles că dânsul nu ar mai avea unde să locuiască (Corneliu Bârlădeanul- n.r.), pentru că reşedinţă nu mai are, nemafiind episcop. Atunci Preasfinţitul Părinte Daniil a hotărât să-i pună la dispoziţie una din locuinţele pe care le deţine, pentru a-şi stabili domiciliul acolo. Este o propunere personală, nu este o propunere a Episcopiei Devei", a declarat purtătorul de cuvânt al Episcopiei Devei şi Hunedoarei, părintele Gabriel Miricescu.

Citeste si: Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu- Piteşti- kanald.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Episcopul Daniil Stoenescu este de loc din satul Hăţăgel, unde deţine şi o proprietate imobiliară care seamana foarte bine cu un muzeu in aer liber. Locul este impodobit cu pietre de moara si de rau, cu ramasite ale unor monumente antice si funerare achizitionate de la sateni si chiar cu fosile pietrificate.

Gradina poarta numele de "Ulpia Christiana"." Sa stai de vorba cu pietrele", i-ar fi spus parintele Arsenie Boca prietenului sau, Daniil, iar episcopul a luat in considerare vorbele apropiatului sau si a amenajat locul paradisiac.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI