Rapperul Puya, dat afară din magazin

Rapperul intrase în supermarket să își cumpere bere. Agentul de pază de la intrare i-a atras atenția că a intrat în magazin și nu purta masca de protecție, moment în care Puya ar fi început să îi adreseze injurii.

S-a întâmplat miercurea trecută, într-un supermarket aflat pe bulevardul Ion Mihalache, din sectorul 1 al Capitalei, în jurul orelor 19:00. 

Citeste si: VIDEO| Vedetele au chefuit fără reguli

Tot în acea zonă se afla și o echipă de intervenție rapidă a firmei de pază. Aceștia au intervenit și l-au scos afară din magazin pe artist. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Martorii de la fața locului spun că Puya avea o doză de bere în mână, luată din magazinul respectiv, și nu a opus rezistență în momentul în care a fost escortat de agenții de pază. 

Citeste si: Scandal după un concert al lui Puya cu 500 de oameni la Mamaia Nord. Club, amendat cu 10.000 lei

Reacția lui Puya

"A tot apărut în presă o informaţie despre mine cum că aş fi făcut scandal într-un magazin în timp ce îmi cumpăram o bere la cutie şi nu aveam mască. Beau bere la cutie? Da... 

Posibil în grabă să îmi mai uit masca în maşină? Da, posibil. Dar de aici să spui că m-a luat cu poliţia de acolo după un scandal monstru fără să dai măcar o imagine de la aşa mare balamuc mi se pare o exagerare.

Ce echipaj de poliţie a venit? Astea se înregistreaza undeva, nu? 

Citeste si: 7 artiști din România care au avut probleme cu legea

Dă, domne, filmarea aia să văd şi eu cum au venit echipajele în ajutor şi eu mă zbăteam acolo cu spume la gură că nu vreau mască.:)))) sau e posibil ca cineva să îşi facă promo şi nu ştie cum? Posibil. Oricum ar fi… sărbători fericite!!! Chiar şi duşmanilor", a scris Puya, marţi, pe pagina sa oficială de Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si