Scandalul din Sectorul 2 ar putea în sfârșit să ajungă la final! După alegerile locale, Radu Mihaiu a ieșit pe locul doi în lupta pentru fotoliul de primar, astfel că a cerut renumărarea voturilor și a amenințat chiar și cu o plângere penală.

Ulterior, Radu Mihaiu și Alianța Dreaptă Unită au solicitat Biroului Electoral central să anuleze alegerile din Sectorul 2 al Capitalei.

Citește și: Războiul pentru Primăria Sectorului 2 continuă! Radu Mihaiu spune că sute de voturi au dispărut: „Găsim seturi noi de nereguli”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

rares hopinca, radu mihaiu, alegeri 2024

Rareș Hopincă

[Sursa foto: Facebook ]

BEC a refuzat să anuleze alegerile din Sectorul 2

În ciuda neregulilor invocate de Radu Mihaiu cu privire la procesul electoral din acest an din Sectorul 2, BEC nu a acceptat solicitarea lui Radu Mihaiu. Prin urmare, Rareș Hopincă, candidatul care s-a clasat pe primul loc la alegerile locale din acest an, câștigă Primăria Sectorului 2.

„Deşi petentul a pretins anularea alegerilor în Circumscripția Electorală nr. 2, Sector 2 al municipiului Bucureşti invocând nereguli şi erori de înregistrare a rezultatului votării care se regăsesc în procesele-verbale privind consemnarea rezultatului votării încheiate la secțiile de votare, probatoriul administrat nu relevă existenţa unor fraude electorale, în sensul legii, care să conducă la modificarea atribuirii mandatelor în Circumscripţia Electorală nr.

2, Sector 2 al municipiului Bucureşti.

Este de menţionat, totodată, că eventuala încălcare a legii supusă atenţiei Biroului Electoral Central în prezenta cauză putea fi sesizată prin procedura reglementată de art. 95 alin. (1)-(3) din Legea nr. 115/2015, respectiv prin formularea unei întâmpinări şi, după caz, a unei contestaţii, mijloace legale la îndemâna şi a candidaţilor, care au avut dreptul, potrivit legii, să asiste la operaţiunile de votare şi la cele ulterioare votării, şi prin intermediul cărora ar fi fost posibilă înlăturarea oricărui dubiu generat de eventuale inexactităţi sau nereguli de consemnare a rezultatului votului, petentul nu

a dovedit, însă, înregistrarea unor întâmpinări sau contestaţii în acest sens”, se precizează în hotărârea BEC.

Citește și: VIDEO Anca Molnar a luptat până în ultima clipă! Familia o plânge cu lacrimi amare: „A fost mereu o luptătoare”

rares hopinca, radu mihaiu, alegeri 2024

Radu Mihaiu

[Sursa foto: Facebook ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si