Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Cine a venit la mare weekendul acesta, a avut parte de un adevarat festin- scoicile gatite pe plita, amestecate cu rapane sau scaldate in sos de vin alb au fost vedetele cu cei mai multi fani.

Spectacolul culinar care a imbiat milioane de papile gustative s-a intamplat chiar in fata pofticiosilor- scoicile pe pat de paste, sau cu rosii cherii faceau o baie in vin spre ademenirea clientilor.

“Ieri daca am vandut peste o tona 600 de scoici, astazi preconizam sa vindem peste 6 tone ”, a declarat Bogdan Dumitrescu, organizatorul festivalului.

Scoicile folosite de maestri bucatari sunt suta la suta  proaspete, pescuite din Marea Neagra, iar festivalul a avut un succes rasunator. Dupa aceasta editie care a strans mii de turisti, autoritatile vor sa faca din asta o traditie chiar in varf de sezon.


La final retetele au fost jurizate. Chefii cei mai inspirati au castigat marele trofeu- o scoica grea de 17 kilograme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si