Intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook, Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, si-a anuntat electoratul ca se retrage si din functia de consilier la Primaria Sectorului 4, urmand sa lase locul celor mai tineri. "Dragi prieteni, va multumesc tuturor pentru increderea pe care mi-ati acordat-o prin votul dumneavoastra! Va multumesc tuturor celor care ati iesit la vot si ati aratat ca va pasa de viitorul Sectorului 4! Din pacate, stiu ca nu ati putut vota pe cine ati dorit.

Iar acest lucru nu a depins de mine.

Nu imi pare rau pentru ca am muncit, aproape 8 ani de zile, peste 10 ore pe zi. Nu imi pare rau ca am gasit un sector distrus de fostii primari, pe care l-am refacut, si cu ajutorul vostru, din temelii. Nu imi pare rau ca am capatat o experienta extraordinara pe care voi continua sa o pun in slujba oamenilor. Imi pare rau doar ca nu am putut sa va reprezint in continuare, asa cum si voi doreati. Raman insa un primar neinvins de nimeni prin vot.(...)
In ceea ce ma priveste, scorul obtinut de lista pentru Consiliul Local PPUSL il consider a fi unul bun, insa nu suficient. Din pacate, numarul consilierilor PPUSL care vor intra in Consiliul Local nu este suficient pentru a influenta lucrurile. De aceea am decis sa ma retrag, iar locul meu va fi luat de tineri!"
, a scris PIedone pe Facebook.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si