Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Sunt imagini spectaculoase inregistrate inaintea partidei de aseara dintre Romania si Elveta, cand suporterii romani se duceau spre stadion.  Bulevarde intregi sunt colorate in galben. Fanii tricolorilor au inceput spectacolul cu mult inaintea startului partidei. Inca de cand se aflau langa Turnul Eiffel.

Spectacolul romanilor nu l-au lasat indiferent pe acest politist francez care a vrut neaparat sa imortalizeze momentul cu telefonul sau.

Cert este ca suporterii nationalei s-au ridicat la nivelul competitiei.

Iar fair-playul a fost la el acasa. Romanii au dansat si au cantat alaturi de fanii elvetieni, parca prevestind cumva rezultatul meciului.


Remiza dintre Romania si Elvetia lasa totusi loc de sperante pentru calificarea nationalei de fotbal in faza superioara a competitiei.

"Sper ca vom castiga duminica cu Albania si vom merge impreuna cu Franta in sferturi de finala (n.r.
optimi de finala)"


Abonează-te pe


TAGURI
Sport
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si