Alexandra Dobre
Alexandra Dobre
Pana acum cateva saptamani, UNPR se putea lauda ca are cele mai atragatoare sefe la tineret. Dupa plecarea lui Gabriel Oprea, fetele si-au pierdut, se pare, motivatia si au parasit si ele partidul. Asa se face ca de cateva zile, Alexandra Dobre, fost Presedinte al Organizatiei de Tineret UNPR, a fost vazuta pe la intalnirile Tineretului Social Democrat, dupa ce, la sfarsitul lunii iulie, a anuntat ca demisioneaza de la UNPR-studenti.
Alexandra Oprea a fost asistenta lui Gabriel Oprea pe vremea cand acesta era ministru, iar in prezent a ajuns Director General al Centrului Cultural pentru UNESCO Nicolae Balcescu.
Luminita Popescu
Luminita Popescu

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Luminita Popescu e o blonda cu forme apetisante care pana recent a fost vicepresedinte al Organziatiei de Studenti UNPR. Luminita a parasit si ea barca UNPR in aceasta luna, insa pare sa aiba alte viziuni politice fata de prietena ei. De cateva zile, ea a devenit presedinte al tineretului PMP sector 2, partidul lui Traian Basescu. Luminita Popescu era ceva mai apropiata de Neculai Ontanu, pe vremea cand acesta era primar al sectorului 2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si