Fierte sau prajite, adaugate in supe sau in umpluturi, castanele sunt vedetele sezonului si pe buna dreptate! Au vitaminte multe si sunt lipsite de colesterol. Daca v-am convins, ei bine, pentru cea mai gustoasa prajitura cu crema de castane, aveti nevoie de doar cateva ingrediente: castane, biscuiti, unt, mascarpone, zahar praf, gelatina oua si smantana de casa.

„Castanele le-am crestat, le punem in cuptor la prajir, altfel pusca, apoi o sa le lasam la racit”, explica bucatarul.

Cat se rumenesc castanele, va puteti ocupa de blat. Rupeti biscuitii traditionali in bucatele mici, adaugati doua linguri de zahar si apoi untul topit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată- wowbiz.ro

Dupa ce ati invartit bine amestecul, puneti-l intr-o tava- de preferat una la care puteti sa desfaceti la final peretii laterali. Ocupati-va apoi de crema prajiturii!

Adaugati zaharul pudra si amestecati usor.

Puneti apoi si castanele coapte si taiate marunt, iar la final gelatina. Amestecul se toarna peste blatul din biscuiti si se pune la frigider pret de 3 ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si