De-a lungul vietii omul de afaceri evreu care a supravietuit Holocaustului a donat in jur de opt miliarde de dolari si, pentru idealurile sale, impartasite de unii si blamate de altii, continua sa se dispenseze de sume considerate colosale de oamenii de rand.

Atent cand vine vorba de proprietatile sale si de colectiile de obiecte de lux, miliardarul a facut tot posibilul sa nu iasa in evidenta gratie achizitiilor personale si le-a insuflat si celor cinci mostenitori ai lui aceeasi apetenta pentru discretie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Cu toate acestea, se stie ca Soros a fost toata viata pasionat de automobile, din garajul octogenarului nelipsind cateva “bijuterii” pe patru roti care valoreaza peste 200.000 de euro fiecare, dar si masini nepretuite de epoca. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si