Prezentatorul emisiunii WOWbiz si Cristina Siscanu au devenit parintii unei fetite in urma cu putin timp, dupa ce sotia lui a nascut prin cezariana.

Fiica celor doi soti, care va purta numele Petra are 56 de cm, 3780g si a primit nota 10: ” Mi s-a declansat travaliul, dar am nascut prin cezariana, intrucat Petra e maricica. Are 56 de centimetri, 3780g si a primit nota 10.

Inca sunt la Terapie Intensiva”, a marturisit Cristina Siscanu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

In urma cu o saptamana, cei doi soti au aniversat sase ani de la casnicie, ocazie cu care prezentatorul i-a transmis un mesaj emotionant.


"Sase ani de la casatorie! S-a intamplat in zi de mare sarbatoare crestina! S-a intamplat sa ne traim visul si sa credem profund in el! Nu ne-am inselat! Cand iubirea e vie, pot sa urle toti balaurii! Nimic nu poate distruge o poveste facuta sa traiasca vesnic! La multi ani, sotia mea!", a scris Madalin Ionescu in urma cu o saptamana.
la descrierea unei fotografii de la cunuia civila.

Cei doi s-au casatorit religios in 2011 si au avut o nunta ca in povesti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si